Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında? Ezgi Sertel eşi kimdir? İkizleriyle poz verdi!

Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında? Ezgi Sertel yaşı merak konusu oldu. Ünlü sunucu Ezgi Sertel, Arka Sokaklar’ın yıldızı Ozan Çolakoğlu ile evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Sertel, doğum sonrası ikizleriyle ilk fotoğrafını paylaştı. Ezgi Sertel tüp bebek tedavisi ile ikiz bebekleri Mert ve Tibet'i kucağına almıştı. Peki, Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında? İşte, Ezgi Sertel hakkında merak edilenler…

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 11:53 Güncelleme 05 Mart 2020, 12:40
Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında? Ezgi Sertel eşi kimdir? İkizleriyle poz verdi!

İÇİNDEKİLER

Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? Birçok televizyon programından hatırlanan Ezgi Sertel yaşı merak ediliyor. Sunduğu yemek programlarıyla tanınan ünlü isim, 2018 yılında oyuncu Ozan Çobanoğlu ile dünya evine girmişti. Ünlü çiftten mutlu eden haber geldi. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Sertel, doğum sonrası ikizleriyle ilk fotoğrafını paylaştı. İkilinin ikiz bebekleri Tibet ve Mert, yaklaşık 1,5 ay önce dünyaya gözlerini açtı. Sertel'in değişimi de görenleri şaşırttı. İşte, Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtı!

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğmuştur. 7 yaşındayken Kur´an okumayı öğrendi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da okudu. Sonra Üniversitede okumak için abisi ile İstanbul'a gelerek İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu.

Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini setlerde buldu.

Ezgi Sertel, Kanal 7'de sunduğu "Ezgi ile Yaz Sabahı" programı ile tanındı. Kanal 7'de "Memleket Hikayeleri" ve Samanyolu televizyonunda "Tek Türkiye" adlı dizide Zeynep Öğretmen adlı karakteri canlandırdı.

Daha önce 'Ezgi ile Şifalı Yemekler' adlı bir gezi ve yemek programı yapan Ezgi Sertel, Haber Türk ekranlarında "lezzet haritası" adlı TV programı yaptı. Sonra da SHOW TV'ye geçti ve aynı programı burada devam ettirdi.

EZGİ SERTEL EŞİ KİMDİR?

Karsın ünlü halk ozanı olan Aşık Murat Çobanoğlu'nun oğlu Ozan Çobanoğlu, 6 Şubat 1980'de Kars'ta doğdu. Aslen Karslı olan ünlü oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun oldu. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır. Halen Kanal D tarafından yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizisinde Hakan Çınar adlı rolünü oynamaktadır.