Zalim İstanbul Şeniz öldü mü? Mine Tugay diziden ayrılacak mı? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında?

Zalim İstanbul Şeniz öldü mü? Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları büyük bir merakla takip edilen Zalim İstanbul dizisinde bu hafta yaşanacak gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölüm fragmanında Şeniz'in bir binanın çatısında atladığı görülüyor. Bu nedenle izleyiciler Şeniz'in ölüp ölmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki, Mine Tugay diziden ayrılacak mı? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında?

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 19:19 Güncelleme 02 Mart 2020, 19:19
Zalim İstanbul Şeniz öldü mü? Mine Tugay diziden ayrılacak mı? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Zalim İstanbul'da bu hafta yaşanacaklar izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Özellikle fragmanda Şeniz'in bir binanın çatısından düştüğünü görülmesi izleyicilerde büyük heyecan yarattı. Yeni bölümde dizide Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Peki, Zalim İstanbul Şeniz öldü mü? Mine Tugay diziden ayrılacak mı? Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

ZALİM İSTANBUL'DA ŞENİZ ÖLDÜ MÜ?

İzleyiciler arama motorlarında Zalim İstanbul Şeniz öldü mü sorusuna yanıt arıyor. Zalim İstanbul'un dikkat çeken karakterlerinden birisi olan Şeniz'in ölüp ölmediği 33. bölümde netlik kazanacak.

MİNE TUGAY KİMDİR?

Mine Tugay 28 Temmuz 1978 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı.

Aynı yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı.

Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide'de Narkotik başkomseri Suna adlı karakteri canlandırmıştır.

Medcezir dizisindeki rolü ile yıldızı bir kez daha parlamıştır. Şimdilerde Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul'da rol almaktadır.

ZALİM İSTANBUL 33. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nedim Oya'nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim' i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır.

Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh'ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır. Ceren Şeniz'in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır.

Nedim Oya'nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir. Oya ise Nedim'i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır. Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.