Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da diskalifiye olan yarışmacıların yerine gelen yeni isimler bu akşam açıklandı. Ünlüler takımına gelen yarışmacı Aşkım Burçe Tunay oldu. Katılımların ardından programı yakından takip eden izleyiciler Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 22:23 Güncelleme 02 Mart 2020, 22:23
Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusu Survivor izleyicileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Survivor'da diskalifiye olan isimlerin yerine gelen yeni isimler netlik kazandı. Bu isimlerden birisi ise Aşkım Burçe Tunay olarak açıklandı. Şimdi yarışmanın izleyicileri Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Survivor'ın yeni yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay, 2000 doğumludur. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yayımlanan yeni bölümde iki takım hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Kıyasıya devam eden mücadelenin ardından ödül oyununu ünlüler takımı kazandı.

Dokunulmazlık yarışında ise Gönüllüler birinci oldu. Derya'nın ilk eleme adayı olduğu konseyde, Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu.

DİSKALİFİYE OLAN İSİMLER

Survivor'a yeni gelen fakat bir türlü uyum sağlamayan ve önceki bölümde Yasin ile kavga eden Erman, diskalifiye oldu. Ünlüler takımında yarışan ve geleli henüz 2 hafta olan Erman'ın gidişi şoke etkisi yarattı. Fakat diskalifiye olan sadece Erman olmadı.

Gönüllüler takımında yarışan Fatma, yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu.