Survivor Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Berkan Karabulut kimdir? TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da diskalifiye olan yarışmacıların yerine gelen yeni isimler bu akşam açıklandı. Ünlüler takımına gelen yarışmacı Berkan Karabulut oldu. Katılımların ardından programı yakından takip eden izleyiciler Survivor Berkan Karabulut kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 22:32 Güncelleme 02 Mart 2020, 22:32
Survivor Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Berkan Karabulut kimdir sorusu Survivor izleyicileri tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Survivor'da diskalifiye olan isimlerin yerine gelen yeni isimler netlik kazandı. Bu isimlerden birisi ise Berkan Karabulut olarak açıklandı. Şimdi yarışmanın izleyicileri Survivor Berkan Karabulut kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Berkan Karabulut kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, Kişisel eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit 2 Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine kendisini geliştirmektedir. 2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yayımlanan yeni bölümde iki takım hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Kıyasıya devam eden mücadelenin ardından ödül oyununu ünlüler takımı kazandı.

Dokunulmazlık yarışında ise Gönüllüler birinci oldu. Derya'nın ilk eleme adayı olduğu konseyde, Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu.

DİSKALİFİYE OLAN İSİMLER

Survivor'a yeni gelen fakat bir türlü uyum sağlamayan ve önceki bölümde Yasin ile kavga eden Erman, diskalifiye oldu. Ünlüler takımında yarışan ve geleli henüz 2 hafta olan Erman'ın gidişi şoke etkisi yarattı. Fakat diskalifiye olan sadece Erman olmadı.

Gönüllüler takımında yarışan Fatma, yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu.