Derya Uluğ ve Asil Gök’ten İdlib şehitleri için duygusal parça

Derya Uluğ ve sevgilisi Asil Gök’ten Suriye’nin İdlib kentindeki hava saldırısında şehit düşen 36 kahramanımız için duygulandıran çalışma… Genç çift, "Elden bir şey gelmiyor biz de acımızı yazarak paylaşıyoruz" diyerek şehitlerimizin ardından yazdıkları parçayı seslendirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2020 Güncelleme 01 Mart 2020, 06:59
Derya Uluğ ve Asil Gök’ten İdlib şehitleri için duygusal parça

İÇİNDEKİLER

Derya Uluğ ve sevgilisi Asil Gök'ten Suriye'nin İdlib kentindeki hava saldırısında şehit düşen 36 kahramanımız için duygulandıran çalışma… Genç çift, "Elden bir şey gelmiyor biz de acımızı yazarak paylaşıyoruz" diyerek şehitlerimizin ardından yazdıkları parçayı seslendirdi. İkilinin, okuduğu parça milyonları duygulandırdı. İşte Mehmetçik anısına yazılan o satırlar:

MİLYONLARI AĞLATAN PARÇA
"İçimde derinden kocaman bir yas Hangi ilanı bekler gözümdeki yaş Küçük bir çocuk toprağa yüz dönmüş Hangi yüzle göğe baksın şimdi bu baş İçimde derinden kocaman bir ağıt Nasıl miktar belirler imzalı bir kağıt Küçük bir çocuk cephede başında ateşler O ateşle bir değil bin Ocak yandık Nasıl geçer Mehmet Yokluğunun acısı, annen kadar olmasa da Ben de döktüm gözyaşı Nasıl olur Mehmet Daha küçücüktün evet Toprak bile ağlarken Annen nasıl dayansın Mehmet"



YARALILARA ACİL ŞİFALAR
ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Melike İpek Yalova şehitlerimize rahmet diledi: "Tarifsiz üzgünüm. Allah ailelerine yakınlarına sabır, dayanma gücü versin Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum


GÖSTERİLERİ İPTAL ETTİ
Ata Demirer,
İdlib'deki kahpe saldırıdan sonra tüm oyunlarını iptal etti. Ünlü komedyen, "Gösterilerimizi ileri bir tarihe erteledik. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.


DUALAR ŞEHİTLERE
Arda Turan
ve Aslıhan Turan kahramanlarımızı unutmadı: "Allahım şehitlere rahmet, ailelere sabır, milletimize birlik ve beraberlik ver."


ACIMIZ BÜYÜK
Ünlü
türkücü İbrahim Tatlıses, "Acımız büyük ama acının daha büyüyüğünü yaşatırız. Başımız sağ olsun Türkiyem" dedi.


KAHRAMANLARI ANDI
Yasemin Özilhan,
Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 36 kahramanımızı andı. 35 yaşındaki güzel oyuncu, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" sözleriyle acısını dile getirdi.


TARİFİ İMKANSIZ
Ebru Yaşar
, sosyal medyada asker fotoğrafı paylaştı. Şarkıcı, "Tarifi imkansız üzüntümüzün... Rabbim tüm şehit ailelerine sabırlar versin. Nurlar içinde uyuyun" dedi.


Bergüzar Korel, İdlib şehitlerine ağladı. 'Hangimizin cümleleri o anaların acısını hafifletir' diyen oyuncu, şu sözleri paylaştı: "Allahım sen sabır ver. Sen şehitlerimizin mekanını cennet eyle. Anaların babaların yüreğindeki acıları hafiflet."


Demet Akalın, Azerbaycan halkının "Kefenimizi alıp gelmeye hazırız" mesajı karşısında duygulandı. Şarkıcı, "Dost olmaktan gurur duyuyorum" dedi.