Afili Aşk dizisi bu akşam var mı? Afili Aşk bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Şubat Kanal D yayın akışı

Afili Aşk dizisi bu akşam var mı sorusu hakkında araştırmalar hız kazandı. Kanal D'de cumartesi günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisinin yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. 29 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında Afili Aşk dizisinin olmaması izleyicileri konu hakkındaki detayları araştırmaya yöneltti. Dizinin hayranları bu nedenle Afili Aşk neden yok sorusuna merakla cevap arıyor. Peki, Afili Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte o sorunun yanıtı

Giriş Tarihi 29 Şubat 2020, 18:11 Güncelleme 29 Şubat 2020, 18:11
Afili Aşk dizisi bu akşam var mı? Afili Aşk bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Şubat Kanal D yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Afili Aşk bugün neden yok? Cumartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Afili Aşk dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak dizinin bu akşam Kanal D yayın akışında yer almaması izleyicilerin aklına Afili Aşk dizisi bu akşam var mı sorusunu getirdi. Bu kapsamda izleyiciler merakla Afili Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 29 Şubat Kanal D yayın akışı

AFİLİ AŞK DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Afili Aşk'ın yeni bölümünün neden yayınlanmadığına dair açıklama yapılmadı. Dizinin yeni bölümü 7 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

29 ŞUBAT KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

29 ŞUBAT KANAL D YAYIN AKIŞI

09:45 Longwood Efsanesi
11:30 Sevimli Yunus
13:00 Arda'nın Mutfağı
14:00 Son Moda
15:00 Zalim İstanbul
18:45 Kanal D Haber Hafta Sonu
20:00 İki İyi Çocuk
22:00 Hekimoğlu
00:45 Kanlı Dövüş

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem'in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin'e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir.

Ayşe ise Kerem'i kaybetme korkusunu yaşar. Hastanedeki yas ortamı Kerem'in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler vardır. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazırdır. Ama bu o kadar kolay gözükmemektedir.

Ceyda ve Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya geçmiştir. Ayşe ve Ceyda kıran kırana bir düelloya girer. Kerem bir karar vermek zorundadır. Yeni hayatında Ayşe'yle mi yoksa Ceyda'yla mı devam edecektir?