YouTube neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek? Youtube'da video neden açılmıyor, çöktü mü?

YouTube neden çalışmıyor ve ne zaman düzelecek yönündeki araştırmalarda artış yaşanıyor. Dün gece saatlerinden itibaren sosyal medya platformlarına zor erişen ya da hiç erişemeyen milyonlarca kişi arama motorlarında konu hakkında araştırma yapıyor. Saat 00.00 sularından itibaren internette sorun yaşandığı kullanıcılar arasında konuşuluyor. YouTube'ta sorunun kaynağını merak ediliyor. Bu kapsamda YouTube ne zaman düzelecek sorusuyla ilgili sorgulatmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, Youtube'da video neden açılmıyor, çöktü mü? İşte detaylar

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 14:20 Güncelleme 28 Şubat 2020, 14:20
YouTube neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek? Youtube’da video neden açılmıyor, çöktü mü?

İÇİNDEKİLER

YouTube neden çalışmıyor? Dün gece saatlerinden itibaren sosyal medya platformlarına zor erişen ya da hiç erişemeyen milyonlarca kişi arama motorlarında konu hakkında araştırma yapıyor. Saat 00.00 sularından itibaren internette sorun yaşandığı kullanıcılar arasında konuşuluyor. Bu kapsamda YouTube ne zaman düzelecek sorusuyla ilgili sorgulatmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, YouTube'a noldu, çöktü mü? 28 Şubat YouTube erişim sorunu nedir?

YOUTUBE NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen saatlerde YouTube'un normale dönmesi bekleniyor.

İNTERNET NEDEN YAVAŞ? FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

Facebook, YouTube, Instagram'da yaşanan yoğunluk nedeniyle yavaşlık yaşandığı tahmin ediliyor.

İNTERNET KESİNTİLERİNE OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA

Dün gece başlayan ve halen devam eden Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformlarına erişim sorunuyla ilgili GSM operatörlerinden açıklama.

TÜRK TELEKOM'DAN OTOMATİK SES MESAJIYLA YANIT: ARALIKLARLA KONTROL EDİNİZ

Türk Telekom'un 444 5 444 numaralı iletişim merkezine yapılan aramalar da şu mesajla açılıyor: "Değerli müşterimiz, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarına erişimde kesintiler yaşanabilmektedir. Aralıklarla bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler."

TURKCELL: SORUN VAR, ARAŞTIRIYORUZ

Turkcell'in çağrı merkezine yaptığımız aramada da sosyal ağlara erişimde yaşanan sorunun Türkiye genelinde yaşanan bir durum olduğu ve araştırıldığı ifade edildi.