Twitter neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Twitter çöktü mü? 28 Şubat bağlantı sorunu

Dün gece saatlerinden itibaren Twitter neden açılmıyor, ne zaman düzelecek soruları hakkında araştırma yapılıyor. Sosyal medya platformlarına zor erişen ya da hiç erişemeyen milyonlarca kişi arama motorlarında konu hakkında bilgi edinmek istiyor. Saat 00.00 sularından itibaren internette sorun yaşandığı kullanıcılar arasında konuşuluyor. Bu kapsamda Twitter ne zaman düzelecek sorusuyla ilgili sorgulatmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, Twitter'a noldu, çöktü mü? 28 Şubat Twitter bağlantı sorunu nedir?

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 15:12 Güncelleme 28 Şubat 2020, 16:19
Twitter neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Twitter çöktü mü? 28 Şubat bağlantı sorunu

İÇİNDEKİLER

Twitter bağlantı sorunu dün saat 23.30'dan itibaren çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda Twitter ne zaman düzelecek yönündeki araştırmalar hız kazandı. Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram'a özellikle saat 00.00'dan sonra zor erişim sağlayan insanlar internetin ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar yapıyor. Konu hakkında açıklama beklenirken internette yaşanan sorunun yoğunluk nedeniyle olduğu tahminler arasında yer alıyor. Peki, Instagram'a noldu, çöktü mü? 28 Şubat Twitter bağlantı sorunu!

TWİTTER NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen saatlerde Twitter'ın normale dönmesi bekleniyor.

İNTERNET NEDEN YAVAŞ? TWİTTER FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

Twitter, Facebook, YouTube, Instagram yaşanan yoğunluk nedeniyle yavaşlık yaşandığı tahmin ediliyor.

İNTERNET KESİNTİLERİNE OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA

Dün gece başlayan ve halen devam eden Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformlarına erişim sorunuyla ilgili GSM operatörlerinden açıklama.

TÜRK TELEKOM'DAN OTOMATİK SES MESAJIYLA YANIT: ARALIKLARLA KONTROL EDİNİZ

Türk Telekom'un 444 5 444 numaralı iletişim merkezine yapılan aramalar da şu mesajla açılıyor: "Değerli müşterimiz, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarına erişimde kesintiler yaşanabilmektedir. Aralıklarla bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler."

TURKCELL: SORUN VAR, ARAŞTIRIYORUZ

Turkcell'in çağrı merkezine yaptığımız aramada da sosyal ağlara erişimde yaşanan sorunun Türkiye genelinde yaşanan bir durum olduğu ve araştırıldığı ifade edildi.