WhatsApp ne zaman düzelecek? WhatsApp'ta neden ses, video, resim ve fotoğraf gönderilmiyor?

WhatsApp sorunu ne zaman düzelecek yönündeki araştırmalar hız kazandı. Dün gece saatlerinden itibaren sosyal medya platformlarına zor erişen ya da hiç erişemeyen milyonlarca kişi arama motorlarında konu hakkında araştırma yapıyor. Saat 00.00 sularından itibaren internette sorun yaşandığı kullanıcılar arasında konuşuluyor. Mesaj yoluyla WhatsApp'ta neden ses, video, resim ve fotoğraf sorunun kaynağını merak ediyor. Bu kapsamda Instagram ne zaman düzelecek sorusuyla ilgili sorgulatmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, WhatsApp'a noldu, çöktü mü? WhatsApp ne zaman düzelecek?

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 13:45 Güncelleme 28 Şubat 2020, 15:32
WhatsApp ne zaman düzelecek? WhatsApp’ta neden ses, video, resim ve fotoğraf gönderilmiyor?

İÇİNDEKİLER

WhatApp ne zaman düzelecek? Saat 00.00 sularından itibaren sosyal medya ağları başta olmak üzere internette genel bir ağırlık yaşanıyor. WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram'a özellikle saat 00.00'dan sonra zor erişim sağlayan insanlar mesajlaşma ve sosyal medya platformlarının düzeleceğine dair araştırmalar yapıyor. Konu hakkında açıklama beklenirken internette yaşanan sorunun yoğunluk nedeniyle olduğu tahminler arasında yer alıyor. Peki, WhatsApp'ta neden ses, video, resim ve fotoğraf gönderilmiyor? İşte detaylar

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen saatlerde WhatsApp'ın normale dönmesi bekleniyor.

WHATSAPP'TA NEDEN SES, VİDEO, RESİM VE FOTOĞRAF GÖNDERİLMİYOR?

WhatsApp'ta neden ses, video, resim ve fotoğraf gönderemeyenler konu hakkında araştırmalarına devam ediyor. Sorunun internette var olan yoğunluk nedeniyle yaşandığı tahminler arasında yer alıyor.

İNTERNET KESİNTİLERİNE OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA

Dün gece başlayan ve halen devam eden Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformlarına erişim sorunuyla ilgili GSM operatörlerinden açıklama.

TÜRK TELEKOM'DAN OTOMATİK SES MESAJIYLA YANIT: ARALIKLARLA KONTROL EDİNİZ

Türk Telekom'un 444 5 444 numaralı iletişim merkezine yapılan aramalar da şu mesajla açılıyor: "Değerli müşterimiz, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarına erişimde kesintiler yaşanabilmektedir. Aralıklarla bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler."

TURKCELL: SORUN VAR, ARAŞTIRIYORUZ

Turkcell'in çağrı merkezine yaptığımız aramada da sosyal ağlara erişimde yaşanan sorunun Türkiye genelinde yaşanan bir durum olduğu ve araştırıldığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYA UYARISI

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'dan 'sosyal medya' uyarısı...

Sayan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Millet olarak çok kritik anlar yaşıyor, yüreğimizi yakan haberler alıyoruz.

Sosyal ağlar üzerinden yayılmaya çalışılan yalan haberlere karşı dikkatli olmamız ve sadece resmî açıklamalara itibar etmemiz son derece önemli. Aziz Milletimizi yanıltmaya yönelik haber ya da paylaşım yapan kişilerle ilgili tespitler Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'miz tarafından başlatıldı.

Yapılan tespitler adli merciler ile paylaşılarak yasal süreç başlatıldı. Gerçek hayatta suç olan her davranışın sanal ortamda da suç olduğunu unutmamamız gerekiyor.

Rabbim, Kahraman Ordumuzun yardımcısı olsun.