Son dakika: İnternet bugün neden bağlanmıyor, sorun ne zaman düzelecek? 28 Şubat bağlantı problemi nedir?

Son dakika haberi... İnternet bugün neden bağlanmıyor, sorun ne zaman düzelecek? İnternet bağlantısında dün gece saatlerinden itibaren ağırlık yaşandığı gözlemleniyor. İnternete bağlanamayan ya da yavaş bağlanan milyonlarca kişi bağlantı probleminin temel kaynağı hakkında bilgi edinmek istiyor. Bu kapsamda özellikle gece saatlerden sonra internet problemi hakkında milyonlar sorgulatmalar gerçekleştiriyor. Peki, 28 Şubat internet bağlantı problemi nedir? İşte konu hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 15:31 Güncelleme 28 Şubat 2020, 15:31
Son dakika: İnternet bugün neden bağlanmıyor, sorun ne zaman düzelecek? 28 Şubat bağlantı problemi nedir?

İÇİNDEKİLER

Gece saatlerinden itibaren internet bağlantısında çeşitli yavaşlamalar bulunuyor. Türkiye ve dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılan mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram ve video platformu YouTube'da yavaşlık yaşandığı görülüyor. Bu platformları gün içerisinde defalarca kullanan vatandaşlar internette yer alan problemin nedeni hakkında detayları bilmek istiyor. Peki, İnternet bugün neden bağlanmıyor, sorun ne zaman düzelecek? 28 Şubat bağlantı problemi nedir? İşte detaylar...

İNTERNET NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen saatlerde internet hızının normale dönmesi bekleniyor.

İNTERNET NEDEN BAĞLANMIYOR?

Facebook, YouTube, Instagram yaşanan yoğunluk nedeniyle yavaşlık yaşandığı tahmin ediliyor.

İNTERNET KESİNTİLERİNE OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA

Dün gece başlayan ve halen devam eden twitter, facebook, instagram gibi sosyal medya platformlarına erişim sorunuyla ilgili GSM operatörlerinden açıklama.

TÜRK TELEKOM'DAN OTOMATİK SES MESAJIYLA YANIT: ARALIKLARLA KONTROL EDİNİZ

Türk Telekom'un 444 5 444 numaralı iletişim merkezine yapılan aramalar da şu mesajla açılıyor: "Değerli müşterimiz, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarına erişimde kesintiler yaşanabilmektedir. Aralıklarla bağlantınızı kontrol edebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler."

TURKCELL: SORUN VAR, ARAŞTIRIYORUZ

Turkcell'in çağrı merkezine yaptığımız aramada da sosyal ağlara erişimde yaşanan sorunun Türkiye genelinde yaşanan bir durum olduğu ve araştırıldığı ifade edildi.

SOSYAL MEDYA UYARISI

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan'dan 'sosyal medya' uyarısı...

Sayan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Millet olarak çok kritik anlar yaşıyor, yüreğimizi yakan haberler alıyoruz.

Sosyal ağlar üzerinden yayılmaya çalışılan yalan haberlere karşı dikkatli olmamız ve sadece resmî açıklamalara itibar etmemiz son derece önemli. Aziz Milletimizi yanıltmaya yönelik haber ya da paylaşım yapan kişilerle ilgili tespitler Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'miz tarafından başlatıldı.

Yapılan tespitler adli merciler ile paylaşılarak yasal süreç başlatıldı. Gerçek hayatta suç olan her davranışın sanal ortamda da suç olduğunu unutmamamız gerekiyor.

Rabbim, Kahraman Ordumuzun yardımcısı olsun.