TV 8'de 21 Şubat Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte toplam puan durumu

TV 8'de hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan Yemekteyiz'de bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz'de 14-21 Şubat haftasında heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bugün final heyecanı yaşanan programda haftanın birincisi kim olduğu merakla araştırılıyor. Özellikle şu saatlerde Yemekteyiz'de hangi ismin birinci olduğu merak ediliyor. Peki, bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte puan durumu... Bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı sayfamızda olacak.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2020, 17:14 Güncelleme 21 Şubat 2020, 17:16
TV 8’de 21 Şubat Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte toplam puan durumu

İÇİNDEKİLER

Yemekteyiz TV 8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara geliyor. Bugün Yemekteyiz'de haftanın final heyecanı yaşandı. 14-21 Şubat haftasında yarışmacılar yemeklerini yaparak misafirlerini ağırladı. Yarışmacılar bu hafta yine birinci olmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olan isim merak edilirken programın izleyicileri arama motorlarında şu saatlerde "21 Şubat Yemekteyiz kim kazandı?" sorusuyla ilgili araştırma yapıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Yemekteyiz 17-21 Şubat yarışmacıları kimdir?

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan Yemekteyiz, yepyeni heyecanıyla ekranlarda olacak. 10 bin lira ödüllü yarışmada kimin birinciliği elde edeceği de merakla bekleniyor. Yemekteyiz 17-21 Şubat yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ FORMATI

Farklı yörelerden beş kişiyi bir araya getiren yarışmanın formatı oldukça eğlenceli. Beş yarışmacı hafta içi her gün sırayla yarışarak yemekteyiz programında kendi seçtikleri menüyü hazırlıyor. Yarışmacıların her biri yemekleri tadıp daha sonrasındaysa puanlama gerçekleştiriyor. Seda Sayan'ın da puanlama yaptığı yarışmada en yüksek puanı alan yarışmacı birinci seçilerek büyük ödülü kazanıyor.