Zemheri 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Firuze Ertan'la büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Zemheri bu akşam saat 20.00'de 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Firuze, Ertan’la büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Üstelik bu sırada Ertan’ın kendisine beslediği duygularla da yüzleşmek zorunda kalıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Zemheri 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi sorusuna yanıt arıyor. İşte yeni bölümde yaşanan olaylar

Giriş Tarihi 19 Şubat 2020, 23:01 Güncelleme 19 Şubat 2020, 23:01
Zemheri 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? Firuze Ertan’la büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşan Zemheri'de yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından anbean takip edildi. Yeni bölümde Aliye, Firuze'nin Demirkan Holding'de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda'nın evine gelişiyle mücadele ediyor. Berrak ise yaptığı planın İclal tarafından engellenmesinin öfkesini yaşıyor. Zemheri 7. yeni bölüm fragmanı bölümün ardından izleyiciler tarafından bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ZEMHERİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Firuze, Ertan'la büyük bir dönemecin eşiğinden döner. Üstelik bu sırada Ertan'ın kendisine beslediği duygularla da yüzleşmek zorunda kalır.

AYAZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Onun kafasından geçenleri bilmeden babasını kurtarmak için yine Ertan'ın kurallarına uyum sağlamak zorundadır. Ayaz ise Firuze'nin Ertan'a karşı mücadelesinde elinden geleni yapmaya devam eder.

BERRAK SON DERECE ÖFKELİ

Aliye, Firuze'nin Demirkan Holding'de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda'nın evine gelişiyle mücadele etmek zorundadır. Berrak ise yaptığı planın İclal tarafından engellenmesinin öfkesini yaşar.

BÜYÜK FEDAKARLIK

Safiye, oğlunun özgürlüğü için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir.

Ayaz, Firuze için mücadelesinde çok önemli bir yol kat eder. Fakat ikisini de hesaplayamadıkları bazı sürprizler beklemektedir. Üstelik bu sürpriz Firuze'nin hiç ummadığı biriyle de ilgilidir. Firuze kendisini yapmak zorunda kalacağı bambaşka bir fedakarlığın ucunda bulur.