Afili Aşk 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe yaşadıkları aşka kafa tutuyor!

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk bu akşam saat 20.00'de 32. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni Kerem ve Ayşe yaşadıkları efsane aşka bile kafa tutuyor. Kerem inat yaparken Ayşe daha da inat yapıyor. Kerem Ceyda ile Ayşe de Ömer'le mutluluk pozları veriyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümde yaşananlar

Giriş Tarihi 19 Şubat 2020, 22:31 Güncelleme 19 Şubat 2020, 22:31
Afili Aşk 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe yaşadıkları aşka kafa tutuyor!

İÇİNDEKİLER

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'ta bu hafta yaşananlar olaylar izleyicilerin dikkatini çekti. izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde elleri silahlı adamlardan kaçarlarken saklandıkları yerde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Kerem ilk kez Ayşe'yi gerçekten kaybetmek düşüncesiyle korku dolu anlar yaşıyor. İzleyiciler bölümün ardından heyecanla Afili Aşk 35. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem ve Ayşe yaşadıkları efsane aşka bile kafa tutarlar. Kerem inatçı Ayşe daha inatçıdır. Kerem Ceyda ile Ayşe de Ömer'le mutluluk pozları verir.

KEREM'İN AKLINDAKİ SORU İŞARETLERİ

Kerem'in kafasında bazı soru işaretleri vardır. Ömer'in Ayşe ile hatıralarının olduğu yüzüğün hikayesi Kerem'i kuşkulandırır.

KEREM DÜŞÜNCELERİNDE HAKLI ÇIKACAK MI?

Kerem Ömer ile ilgili düşüncelerinde haklı çıkacak mı? Ayşe Ömer'in desteğiyle, atölyedeki işleri lehine çevirmek için çalışır ama her seferinde Kerem engeline takılır.

BAŞLARI BELAYA GİRİYOR

Muhsin Kenan'ı dolandıran kişi ile ilgili araştırmaları sonucunda bir fotoğrafa ulaşır. Kerem ve Ayşe fotoğraftaki adamın peşine düşer. İkili ipuçlarını takip eder ancak başları belaya girer.

KEREM AYŞE'Yİ KURTARABİLECEK MİDİR?

Elleri silahlı adamlardan kaçarlarken saklandıkları yerde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Kerem ilk kez Ayşe'yi gerçekten kaybetmek düşüncesiyle korku dolu anlar yaşar.