Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Milyonlarca izleyici tarafından büyük bir merakla takip edilen Survivor 2020 sezonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Survivor bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyici karşısına çıkıyor. Yarışma bu akşam saat 20.00'de yeni sezonuyla ekranlara 'merhaba' diyor. 2020 Survivor yarışmacı kadrosunu görenler ise arama motorlarında yarışmacıların hayatı hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Giriş Tarihi 16 Şubat 2020, 20:00 Güncelleme 16 Şubat 2020, 20:00
Survivor Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında Survivor'ı merakla takip eden izleyiciler yarışmada yer alan isimler hakkında bilgi edinmek istiyor. Ünlüler-Gönüllüler formatında yapılan yarışma hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Bu yıl Survivor 2020 kadrosunda birbirinden iddialı isimler var. Kadroda yer alan iddialı isimlerden birisi de Sadık Ardahan Uzkanbaş. Peki, Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir? Sadık Ardahan Uzkanbaş kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...

SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana'da doğdu. 33 yaşında olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da yaşıyor.

8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı.

Bu boş geçen arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti. Askerden geldiği zaman kısa bir süre sonra ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Dubai'ye gitti ve orada 2 yıl kaldı. Ondan sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Burada tekrar sporla uğraştı ve bir süre sonra Kazakistan'a gitti ve orada 6 ay kadar kaldı.

ÜNLÜLER TAKIMI

Barış Murat Yağcı,
Mert Öcal,
Şaziye İvegin Üner,
Uğur Pektaş,
Sercan Yıldırım,
Derya Can Göçen,
Parviz Abdullayev,
Aycan Yanaç,
Elif Yıldırım Gören,
Tuğba Melis Türk,
Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yasin Obuz,
Cemal Can Canseven,
Ceyhun Uzun,
Evrim Keklik,
Fatma Günaydın,
Makbule Günaydın,
Meryem Kasap,
Nisa Bölükbaşı,
Sadık Ardahan Uzkanbaş,
Tayfun Erdoğan,
Burak Yurdugör