Survivor Burak Yurdugör kimdir? Burak Yurdugör kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Burak Yurdugör kimdir? Milyonlarca izleyici tarafından büyük bir merakla takip edilen Survivor 2020 sezonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Survivor bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyici karşısına çıkıyor. Yarışma bu akşam saat 20.00'de yeni sezonuyla ekranlara 'merhaba' diyor. 2020 Survivor yarışmacı kadrosunu görenler ise arama motorlarında yarışmacıların hayatı hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Burak Yurdugör kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Giriş Tarihi 16 Şubat 2020, 19:41 Güncelleme 16 Şubat 2020, 19:41
Survivor Burak Yurdugör kimdir? Burak Yurdugör kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında Survivor'ı merakla takip eden izleyiciler yarışmada yer alan isimler hakkında bilgi edinmek istiyor. Ünlüler-Gönüllüler formatında yapılan yarışma hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Bu yıl Survivor 2020 kadrosunda birbirinden iddialı isimler var. Kadroda yer alan iddialı isimlerden birisi de Burak Yurdugör. Peki, Burak Yurdugör kimdir? Burak Yurdugör kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...

BURAK YURDUGÖR KİMDİR?

21 yaşında İstanbul doğumludur. Babası İsviçre Zurich doğumlu fakat kökeni İstanbul ve Yemen'e dayanıyor. Bir kız kardeşi var. Babannesi ve ailesi ile beraber yaşıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun. Şu an da Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü okuyor. Spora ilk okulda başladı.

Yüzme branşı ile belli bir süre basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Aktif olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA YER ALAN İSİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA YER ALAN İSİMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNLÜLER TAKIMI

Barış Murat Yağcı,
Mert Öcal,
Şaziye İvegin Üner,
Uğur Pektaş,
Sercan Yıldırım,
Derya Can Göçen,
Parviz Abdullayev,
Aycan Yanaç,
Elif Yıldırım Gören,
Tuğba Melis Türk,
Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yasin Obuz,
Cemal Can Canseven,
Ceyhun Uzun,
Evrim Keklik,
Fatma Günaydın,
Makbule Günaydın,
Meryem Kasap,
Nisa Bölükbaşı,
Sadık Ardahan Uzkanbaş,
Tayfun Erdoğan,
Burak Yurdugör