Payitaht Abdülhamid 109. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Zalman yakalanmaktan son anda kurtuluyor

Cuma akşamları izleyicisiyle buluşan Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00'de 108. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Zalman yakalanmaktan son anda kurtulurken, Abdülhamid demiryolu güzergahını belirlemek için planlar kuruyor. Teşkilatın ortaya çıkması için bir hamle yapıyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Payitaht Abdülhamid 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 14 Şubat 2020, 23:51 Güncelleme 14 Şubat 2020, 23:51
Payitaht Abdülhamid 109. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Zalman yakalanmaktan son anda kurtuluyor

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümü izleyicileri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Ahmet Paşa İsmail Hakkı ile sırrın peşine düşüyor. Yolun sonunda hiç ummadığı biri karşısına çıkıyor. Abdülhamid ise düşmanını bulmak için Mahmut Paşa ile bir tertip yapıyor. İzleyiciler bölümün ardından Payitaht Abdülhamid 109. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı dizi sona erdikten bir süre sonra aşağıda yer alan YouTube sayfasında yayınlanıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YOUTUBE SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalman yakalanmaktan son anda kurtulurken, Abdülhamid demiryolu güzergahını belirlemek için planlar kurar. Teşkilatın ortaya çıkması için bir hamle yapar. Yaptığı hamle Ahmet Paşa'nın hayatındaki bir sır perdesini aralar.

YOLUN SONUNDAKİ İSİM

Ahmet Paşa İsmail Hakkı ile sırrın peşine düşer. Yolun sonunda hiç ummadığı biri vardır. Abdülhamid düşmanını bulmak için Mahmut Paşa ile bir tertip yapar.

TATAR'I KAÇIRILIYOR

Yanık Halil Halid'in elinden Panait'i alamaz. Ama karşılığını alacaktır. Adamları Tatar'ı kaçırır. Panait canını bağışladığı için Halil Halid'in tarafına geçmiş gibi davranır.

BEHİCE SULTAN GERÇEĞİ

Abdülhamid, Bidar ve Cemile'yi huzura çağırıp ikisinin de haremdeki vazifelerinin son bulduğunu açıklar... Cemile, Bidar'a yeni gelecek kişinin Behice Sultan olduğunu söyler. Bu arada Abdülkadir birinin kendi adına esnaftan haraç kestiğini öğrenir.

Abdülkadir haraç meselesinden aklanabilecek midir?

Bidar, Nureddin'in annesi Behice saraya gelince ne yapacaktır?