Kuruluş Osman Cerkutay kimdir? Çağrı Şensoy'un canlandırdığı Cerkutay tarihte var mı?

Kuruluş Osman Cerkutay kimdir? ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam 10. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Kuruluş Osman dizisine bu akşam üç yeni isim daha katıldı. Yurdaer Okur 'Balgay', Burak Çelik 'Kongar' ve Çağrı Şensoy 'Berkutay' karakteriyle sevilen diziye dahil oldu. İzleyiciler özellikle dizinin yayınlandığı şu saatlerde Kuruluş Osman Cerkutay kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Çağrı Şensoy'un canlandırdığı Cerkutay tarihte var mı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 12 Şubat 2020, 20:15 Güncelleme 12 Şubat 2020, 20:15
Kuruluş Osman Cerkutay kimdir? Çağrı Şensoy’un canlandırdığı Cerkutay tarihte var mı?

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamı milyonları ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna 3 yeni isim katıldı. Diziye katılan isimlerden birisi de Yurdaer Okur oldu. Ünlü oyuncu Çağrı Şensoy Kuruluş Osman'da Cerkutay'ı canlandıracak. Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden izleyiciler Kuruluş Osman Cerkutay kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuruluş Osman Cerkutay tarihte var mı?

CERKUTAY KİMDİR? TARİHTE VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinde Çağrı Şensoy'un canlandırdığı Cerkutay'ın tarihte yer alıp almadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

ÇAĞRI ŞENSOY KİMDİR?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise hayatı boyunca İstanbul'da yetişmiştir. Ardından yine İstanbul'dan ayrılmayıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, İngilizce ve Almanca konuşma konusunda oldukça iyi.

Daha önce pek çok oyunda rol alan oyuncu, ilk dizisi olan Ölüm Çiçekleri adlı televizyon dizisinde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Daha önce Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Çakıl Taşları, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi oldukça bilindik dizilerde de rol almıştır.

KURULUŞ OSMAN 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder.

MOĞOL TEHLİKESİ

Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister. Osman'ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt'e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia'yla ittifak arayan Alişar Bey'in yeni hamlesi ne olacak?