Peaky Blinders'ın yönetmeninden 6. sezon müjdesi! Netflix Peaky Blinders 6. sezon ne zaman?

Peaky Blinders dizisinin 6. sezonu heyecanla bekleniyor. Netflix platformunda yayınlanan dizinin yeni sezonuyla ilgili resmi açıklama geldi. Yönetmen Anthony Byrne sosyal medyadan 6. sezon ile ilgili müjdeli haberi duyurdu. Peki, Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 27 Ocak 2020, 15:35 Güncelleme 27 Ocak 2020, 15:35
Peaky Blinders’ın yönetmeninden 6. sezon müjdesi! Netflix Peaky Blinders 6. sezon ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak? Netflix platformunda yayınlanan başrollerini Cillian Murphy, Sam Neill ve Helen McCrory'nin paylaştığı dizinin 6. sezonu heyecanla bekleniyor. Efsanevi bir sonla beşinci sezonu tamamlayan dizinin yeni sezonuyla ilgili yönetmen Anthony Byrne bir açıklama yaptı. Senaryosu Steven Knight tarafından ele alınan dizinin altıncı sezonu "Black Day" adıyla duyurdu. Peki, Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Netflix Peaky Blinders 6. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Altıncı seride tam olarak neler olacağına dair ayrıntılar şu anda hala biraz zayıf, ancak Sam Claflin'in Mosley rolüne geri döneceği iddia ediliyor.

Ana oyuncu üyeleri Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle ve Finn Cole'un da geri dönmeleri bekleniyor.

PEAKY BLİNDERS 6. SEZON NE ZAMAN?

Peaky Blinders dizisinin 6. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı ve yayın tarihi belli olmadı. Dizinin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, 6. sezon için çalışmaların başladığı bildirildi.

Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

PEAKY BLİNDERS 5. SEZON BÖLÜM ÖZETLERİ

1. Kara Salı
Amerika'dan gelen kötü haberler nedeniyle Shelby ailesi acilen yönetim kurulunu toplar. Ada bir sır saklar. Geçmişinden biri Tommy'nin karşısına gazeteci olarak çıkar.

2. Kara Kediler
Anonim mesajlar korku verici bir hâl alır. Michael'ın sadakati sorgulanır. Tommy, Oswald Mosley'den bir teklif alır.

3. Strateji
Aberama, intikam için Glasgow'a gider. Tommy kendisini tehdit eden Mosley'nin ayağını kaydırmaya karar verir. Hummalı şekilde Linda'yı arayan Arthur kontrolünü kaybeder.

4. Döngü
Tommy ateşkes ilan ederek Jimmy McCavern ile buluşur. Ortaya kârlı bir iş fırsatı çıkar. Aberama'dan intikamını erteleyip aşka öncelik vermesi istenir.

5. Şok
Tommy'nin faşistlerle ilgili verdiği bilgileri üstlerine ileten Ben Younger beklenmedik sonuçlarla karşılaşır. Tommy, akıl hastanesindeki birini ziyaret eder.

6. Bay Jones
Michael aile toplantısında cüretkâr bir teklifte bulunur. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etme planı için yardım ister.