Mevlüt Tezel'den çarpıcı yazı: Madem Cem Yılmaz ve Tarkan çevreci...

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, bugünkü köşe yazısında "Çok basit bir soru: Madem Tarkan ve Cem Yılmaz çevreye duyarlı, neden bu güzel gelişmeler için tek bir tweet bile atmadılar? Atmazlar çünkü muhalif hayranlarını kızdırırlar! İşte bu, ülkemizin düştüğü en büyük kısır döngü!" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2020, 09:14 Güncelleme 24 Ocak 2020, 09:46
Mevlüt Tezel’den çarpıcı yazı: Madem Cem Yılmaz ve Tarkan çevreci...

İÇİNDEKİLER

İşte Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel'in "Ağaç kesen, benzinlik, otel isteyen Tarkan mı çevreci?" adlı köşe yazısından ilgili kısımlar:

Bazı muhaliflerin derdi çevre değil aslında! Hepsi için konuşmuyorum! Bazıları sırf AK Parti yapıyor diye ağaç dikilmesine bile üzülüyor. Çünkü onların derdi ağaç, yeşil değil; tek dertleri iktidarı düşürmek. Bunun için de doğa sevgisini kullanıyorlar. Elbette hükümetin çevre konusunda yanlışları olabilir ama hep eksik tarafı görmek de kutuplaşmanın daniskası bence. 11 Kasım'da milyonlarca fidan dikildi. Poşetlerin paralı olması da çevrecilik adına en büyük gelişme.



"MADEM TARKAN VE CEM YILMAZ ÇEVRECİ..."
Çok basit bir soru: Madem Tarkan ve Cem Yılmaz çevreye duyarlı, neden bu güzel gelişmeler için tek bir tweet bile atmadılar? Atmazlar çünkü muhalif hayranlarını kızdırırlar! İşte bu, ülkemizin düştüğü en büyük kısır döngü! Muhalifler kutuplaşmadan şikayetçiler ama kutuplaşmaya destek oluyorlar.


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN