ABD'li oyuncu Julianne Hough'un John Amaral terapisindeki tüyler ürpertici görüntüleri sosyal medyayı salladı

Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Formu'nda, gündem sadece ekonomi değil. İlginç etkinlikler düzenlenen Davos Zirvesi'nde, yer alan isimler arasında Hollywood ünlüleriyle çalışarak adını duyuran alternatif tıp uzmanı John Amaral da vardı. Ünlü oyuncu ve dansçı Julianne Hough’la birlikte bir enerji terapisi sunumu yapan Amaral, sergilediği performansla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2020, 16:16 Güncelleme 24 Ocak 2020, 16:53
ABD’li oyuncu Julianne Hough’un John Amaral terapisindeki tüyler ürpertici görüntüleri sosyal medyayı salladı

İÇİNDEKİLER

Davos'ta düzenlenen ve dünyanın gözünün çevrildiği Dünya Ekonomik Forumu'nda, liderlerin görüşmelerinin yanı sıra ilginç etkinlikler de düzenlendi. Hollywood ünlüleriyle çalışarak adını duyuran alternatif tıp uzmanı John Amaral da zirvede yer alan isimler arasındaydı.

Ünlü oyuncu ve dansçı Julianne Hough'la birlikte bir enerji terapisi sunumu yapan Amaral, sergilediği performansla sosyal medyanın gündemine oturdu. Amaral, belli noktalara dokunarak Hough'un vücudundaki saklı enerjiyi açığa çıkardığını ifade ederken, 31 yaşındaki yıldız ismin istemsizce hareket ettiği görüldü.Görüntülerde Amaral'ın son dokunuşuyla sarsılmaya başlayan Hough, çığlık atarak doğrulduktan sonra masanın üzerine kendini bırakıyor.