24 Ocak Yemekteyiz kim kazandı? Bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de haftanın final günü heyecanı yaşandı. Yemekteyiz'de bu hafta yarışan beş isim de farklı özellikleri ile ön plana çıktı.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2020, 19:42 Güncelleme 31 Ocak 2020, 15:58
24 Ocak Yemekteyiz kim kazandı? Bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

24 Ocak Yemekteyiz yarışmasında heyecanlı dakikalar yaşanıyor. TV 8 ekranlarında reyting rekorları kıran yarışma programında kazanan isim bugün akşam saatlerinde belli olacak. Cuma günü final heyecanı yaşanan programda haftanın birincisinin kim olacağı merak ediliyor. Özellikle şu saatlerde 17-24 Ocak haftasında hangi ismin birinci olduğu araştırılıyor. Bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Zorlu günlerde birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Yemekteyiz'de 20-24 Ocak 2020 haftasının birincisi Mercan oldu.

YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU

1. Mercan: 34 Puan

2. Ayşe: 27 Puan

3. Filiz: 26 Puan

4. Yıldız: 21 Puan

5. Şinda: 18 Puan

KIYASIYA MÜCADELE YAŞANIYOR

Yemekteyiz'de bu hafta yarışan beş isim de farklı özellikleri ile ön plana çıktı. İlk gün yarışan Yıldız Kamiloğlu, dobralığı ile dikkat çekti. Gerçek hayatta da kendisiyle barışık ve enerjik bir yapıya sahip olan Sinem Hanım'ın takipçisi de her geçen gün artıyor. Yarışma tarihinde belki de en çok aranan isimlerden biri haline gelen Yıldız Kamiloğlu güzelliğinin yanısıra sivri dili ile de çok konuşuldu.

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ

Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Seda Sayan ile Yemekteyiz programı hız kesmeden devam ediyor. Birçok yarışmacıyı ağırlayan program oldukça çekişmeli geçerken aynı zamanda farklı tatları da izleyiciyle buluşturuyor. Programın sunuculuğunu Seda Sayan üstlenirken farklı tarzlardaki yarışmacılarla izleyiciye eğlenceli saatler vaat ediyor.