Kübra Kelkit kimdir? Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit'in mesleği nedir?

Kübra Kelkit kimdir? Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz ile gizlice evlenen Kübra Kelkit'in hayat hikayesi merak ediliyor. Bu bağlamda, internet üzerinde 'Kübra Kelkit kimdir' soruları sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki, Kübra Kelkit kimdir? Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit'in mesleği nedir?

Giriş Tarihi 22 Ocak 2020, 10:17 Güncelleme 22 Ocak 2020, 10:17
Kübra Kelkit kimdir? Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit’in mesleği nedir?

İÇİNDEKİLER

Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit dünyaevine girdi. Bodrum Masalı, Çarpışma, Çukur gibi dizilerde gösterdiği performans ile izleyicinin gönlünü kazanan Alperen Duymaz ile sevgilisi Kübra Kelkit gizlice nikah masasına oturdu. Bu gelişmelerin ardından Kübra Kelkit'in hayat hikayesi merak edilmeye başlandı. Peki, Kübra Kelkit kimdir? Kübra Kelkit'in mesleği nedir?

KÜBRA KELKİT KİMDİR?

Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit Ankara'da öğretmenlik yapıyor.

Çiftin, Ankara'da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit'in İstanbul'a tayin hakkı nedeniyle erken nikah masasına oturduğu iddia edildi.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü öğrencisi olan Duymaz, ilk olarak kamera karşısına 'Tatlı Küçük Yalancılar' projesinde Cesur karakteriyle çıktı. Duymaz, daha sonra 'Acı Aşk' dizisinde Ali, 'Bodrum Masalı'nda Ateş, 'Çukur'da Emrah ve son olarak 'Çarpışma'da ise Kerem karakteriyle seyircilerle buluştu. Şimdi ise 'Zemheri' dizisinde Ayaz'a hayat veriyor.

Alperen Duymaz'ın Oynadığı Diziler

Zemheri / Ayaz / 2020 -

Çarpışma / Kerem / 2018-2019

Çukur / Emrah / 2018

Bodrum Masalı / Ateş / 2016-2017

Acı Aşk / Ali / 2015-2016

Tatlı Küçük Yalancılar / Cesur / 2015

Alperen Duymaz'ın Oynadığı Filmler

Direniş Karatay / Kutay / 2018