Kıvanç Tatlıtuğ'u heyecanlandıran teklif! Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak

Yakışıklılığının yanında oynadığı rollerle de adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi yeni ve önemli bir rolle anılıyor. Aşk-ı Memnu, Ezel gibi diziler ve Kelebeğin Rüyası, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi projelerde oynadığı rollerle takdir toplayan 36 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'a, 6 bölümlük mini dizide Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırması için teklif götürüldü.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2019, 12:33 Güncelleme 30 Aralık 2019, 12:46
Kıvanç Tatlıtuğ’u heyecanlandıran teklif! Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ haberi gündeme bomba gibi düştü. Son olarak Çarpışma dizisiyle ekranlarda izlediğimiz ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a yeni bir dizi için teklif gitti. 6 bölümlük yeni bir mini dizi olarak yayınlanacak olan "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı dizi için cast çalışmaları başladı.

TRT ekranlarından yayınlanacak dizide Atatürk'ü kimin canlandıracağı merak edilirken, yapımcıların Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürdüğü ve oyuncunun kabul ederse başrolde oynayacağı öğrenildi. Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizinin senaryosunu Funda Çetin kaleme alacak. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizide Atatürk rolünü canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gittiği öğrenildi. Tatlıtuğ'un teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz merak konusu.