Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu kimdir? Simay Rasimoğlu kaç yaşında ve nereli?

Her yıl düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci isim belli oldu. 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu 2019 Miss Turkey'de Türkiye birincisi oldu. Yarışmanın ardından Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu kimdir sorusu merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Simay Rasimoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2019, 22:19 Güncelleme 02 Ekim 2019, 22:23
Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu kimdir? Simay Rasimoğlu kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Miss Turkey finaline kalan 20 isim bu akşam birinci olmak için yarıştı. Miss Turkey'de 20 yarışmacı arasında 1. sırada yer alan isim 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu oldu. Yarışmanın hemen ardından Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu kimdir sorusu merakla araştırılıyor. Peki, Simay Rasimoğlu kaç yaşında ve nereli?

MİSS TURKEY BİRİNCİSİ SİMAY RASİMOĞLU KİMDİR?

1.88 boyunda olan 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü mezunudur. Simay Rasimoğlu'nun nereli olduğu konusunda bir bilgi bulunmuyor.

MİSS TURKEY TARİHÇESİ

Miss Turkey Org. 1980 yılından beri "Miss World", "Miss Universe", "Miss Supranational" ve "Miss International" yarışmalarının Türkiye lisans sahibidir. "Miss Turkey" yarışması dereceye giren dört güzelini, ülkesini temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu yarışmalara göndermektedir.

Miss Turkey Organisation, Türk insanının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmak amacını taşır.