2019 Miss Turkey birincisi kim oldu? Miss Turkey ikincisi ve üçüncüsü kim seçildi? En güzel isim...

Miss Turkey'de birinci olan isim belli oldu. Güzellik yarışmasının finali için heyecanlı bekleyiş son buldu. Yarışmanın ardından merakla araştırılanlar arasında 2019 Miss Turkey birincisi kim oldu sorusu yer alıyor. Peki, 2019 Miss Turkey birincisi kim oldu? Miss Turkey ikincisi ve üçüncüsü kim seçildi? İşte yarışmaya dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2019, 21:24 Güncelleme 03 Ekim 2019, 00:57
2019 Miss Turkey birincisi kim oldu? Miss Turkey ikincisi ve üçüncüsü kim seçildi? En güzel isim...

İÇİNDEKİLER

2019 Miss Turkey yarışmasının finali için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Miss Turkey ön elemesinde 200'den fazla aday yarışmıştı. Finale kalan 20 isim bu akşam birinci olmak için yarıştı. Miss Turkey'de kimin birinci olduğunu merak eden pek çok kişi 2019 Miss Turkey birincisi kim oldu sorusuna yanıt arıyor. Peki, Miss Turkey ikincisi ve üçüncüsü kim seçildi? En güzel isim kim oldu?

MİSS TURKEY 2019 BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Miss Turkey yarışması sona erdi. Yarışmanın birincisi Simay Rasimoğlu oldu. İkincisi Bilgi Nur Aydoğmuş, üçüncüsü ise Büşra Turan oldu.

MİSS TURKEY FİNALİ NEREDE YAYINLANIYOR?

Açıklamada "Miss Turkey 2019 bu sene de Youtube, Facebook, http://missturkey.com.tr ve @hadioyna'dan canlı olarak 2 Ekim akşamı 20:30'da yayınlanacak. Bildirimleri açmayı unutmayın." ifadelerine yer verildi.

MİSS TURKEY HAKKINDA

Miss Turkey ilk olarak Cumhuriyet adlı ulusal gazete tarafından duyurulmuştur. 1980'den beri yarışmayı yürüten "Miss Turkey Organisation"; Miss World, Miss Universe, Miss Supranational ve Miss International yarışmalarının Türkiye lisans sahibidir. Miss Turkey'de dereceye giren dört güzel, Türkiye'yi temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu uluslararası yarışmalara gönderilir.