Devran Çağlar kimdir kaç yaşında son dakika öldü mü? Devran Çağlar neden öldü?

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haber Devran Çağlar'ın bu akşam sahne alacağı mekanın sosyal medya hesabından açıklandı. İşletmenin sahibi "Bugün sahnesi vardı. Kendisinden haber alamayınca evine gittik. İçeri girdiğimizde cansız bedeniyle karşılaştık" dedi. Ünlü isimin hayatını merak edenler araştırma yapmaya başladı. Bir dönemin ünlü şarkıcısı Devran Çağlar bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İşte Devran Çağlar kimdir? Öldü mü? Neden öldü? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz... Devran Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2019, 09:39 Güncelleme 16 Ağustos 2019, 09:39
Devran Çağlar kimdir kaç yaşında son dakika öldü mü? Devran Çağlar neden öldü?

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin ünlü ismi Devran Çağlar'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan bu üzücü olayın ardından insanlar Devran Çağlar kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Devran Çağlar'ın ölüm nedeni nedir? İşte Devran Çağlar'ın hayatı... Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy'un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti. 1990'lı yılların ünlü ses sanatçılarından 56 yaşındaki Devran Çağlar ismiyle bilinen şarkıcı Mustafa Dağlar, Maltepe'de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Dağlar'ın bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar'ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı

DEVRAN ÇAĞLAR NEDEN ÖLDÜ?

1990'lı yılların ünlü ses sanatçılarından 56 yaşındaki Devran Çağlar ismiyle bilinen şarkıcı Mustafa Dağlar, Maltepe'de yaşadığı rezidansta ölü bulundu. Dağlar'ın bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar'ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe'deki rezidansa gelen yakınları ve iş yeri sahibi çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Olay yerine ihbar üzerine polise ve sağlık ekipleri geldi.
Sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Dağlar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Dağlar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çağlar'ın kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Ölüm haberini ise bu akşam sahne alacağı mekan tarafından, sosyal medyadan duyurdu.

"Hepimizi üzdü"

Sahne aldığı işletmenin müdürü Zeki Yazdıç olayla ilgili, "Bugün divamız sahne alacaktı. Ama dükkana gittiğimde divanın evde olduğunu, telefonlara cevap vermediğini öğrendim. Patronumuzun buraya gelip ölüm haberini bize bildirmesi haliyle hepimizi üzdü. Biz de bekliyoruz, savcı beyin incelemesi sonucu cenazemizi alıp Adli Tıp'a gideceğiz. Savcı bey şu anda inceleme yapıyor. Savcı beyin ve adli tıbbın incelemesi sonucunda netleşecek. Bu sabahtan beri kendisine ulaşılamıyormuş. Biz de saat 15.00 - 16.00 gibi buraya geldik diye konuştu.

DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

Devran Çağlar, 1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı.

Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy'un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

Ayrıca gerçek isminin Şeref Kolçak olduğunu ifade eden Devran Çağlar, usta oyuncu Eşref Kolçak'ın kendisinin de babası olduğunu iddia etmişti. Eşref Kolçak ise bu iddiaları kesin bir dille reddetmişti.