Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar kaç yaşında ve nereli?

İş insanı Emir Uyar'ın adı son zamanlarda Adriana Lima ile anılmaya başlandı. Dünyaca ünlü mankenle ismi anılan Emir Uyar'ın hayatı birçok kişi merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar kaç yaşında ve nereli? İşte Emir Uyar'ın hayatı...

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2019, 01:00 Güncelleme 13 Temmuz 2019, 02:36
Adriana Lima’nın sevgilisi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Türk iş insanı Emir Uyar ile görüntülendi. Adriana Lima Yunanistan'ın Mikanos adasında gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Şimdi insanlar Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Aynı zamanda Emir Uyar'ın kaç yaşında olduğu da merak edilen sorular arasında yer alıyor.

EMİR UYAR KİMDİR?

Emir Uyar, 1982 yılında doğdu. Permak Holding'in enerji işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Emir Uyar, İstanbul Özel Alman Lisesi'nden mezun olmuştur.

2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra, babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra San Clemente Adası'na taşındı.

Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor. Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Uyar, Venedik'teSt. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'ni hizmete açtı.

Emir Uyar'ın 250 milyon dolarlık serveti olduğu öne sürülüyor.