Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, Instagram paylaşımıyla hayranlarını şaşırttı! Aslanbey Konağı'nda eğlenceli dakikalar!

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai sezon finaliyle tatile girdi. Hercai'de Miran Aslanbey karakterine hayat veren Akın Akınözü, yayınlanan 12. bölümün ardından Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Yakışıklı oyuncunun sosyal medya paylaşımı hayranlarını şok etti. Her bölümde entrikalı dakikalar yaşanan Aslanbey Konağı, bu kez eğlenceli anlara sahne oldu.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2019, 17:41 Güncelleme 01 Haziran 2019, 18:06
Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, Instagram paylaşımıyla hayranlarını şaşırttı! Aslanbey Konağı’nda eğlenceli dakikalar!

İÇİNDEKİLER

Sezon finali yapan Hercai dizisinin yıldız oyuncusu Akın Akınözü, bu videoyu paylaşarak "Arkamızda böyle keyifli anılar bırakarak geçirdiğimiz 12 bölüm boyunca emeği geçen tüm hercai ekibine ve bizi yalnız bırakmadan hep zirvede tutan bütün seyircilerimize sonsuz teşekkürler...En az bizim burada eğlendiğimiz kadar eğleneceğiniz bir tatil geçirmenizi diliyorum. Yeni sezonda görüşmek üzere;)" yazdı. Videoda oyun havası oynayan yakışıklı oyuncu, hayranlarını şaşırttı.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

HERCAİ'NİN MİRAN'I AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır.
2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

HERCAİ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA