Erkenci Kuş dizisinin Ceycey'i Anıl Çelik'in eski sevgilisi Açelya Topaloğlu'dan arkadaş ihaneti!

Erkenci Kuş dizisinde Ceycey karakterine hayat veren Anıl Çelik'in geçtiğimiz yaz aylarında ayrıldığı sevgilisi Açelya Topaloğlu, yakın arkadaşı Serenay Aktaş'ın eski sevgilisiyle objektiflere yakalandı. İddiaya göre Açelya Topaloğlu ile yakın arkadaşı Serenay Aktaş'ın arası bu birliktelik yüzünden açıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Nisan 2019, 19:04 Güncelleme 14 Nisan 2019, 19:16
Erkenci Kuş dizisinin Ceycey’i Anıl Çelik’in eski sevgilisi Açelya Topaloğlu’dan arkadaş ihaneti!

İÇİNDEKİLER

Erkenci Kuş dizisinde Sanem Aydın karakterini canlandıran Demet Özdemir ile gerçek hayatta da yakın arkadaş olan Anıl Çelik, dizideki Ceycey karakteriyle izleyicinin gönlünü kazandı. Anıl Çelik'in eski sevgilisi Açelya Topaloğlu, bir zamanlar aralarından su sızmayan Serenay Aktaş ile Açelya Topaloğlu'nun arasına oyuncu Kenan Acar girdi.

Serenay Aktaş'la aşkı geçtiğimiz yıl biten Acar, kısa süre sonra Açelya Topaloğlu'yla gizli gizli flört etmeye başladı. Ancak ikilinin gizledikleri aşkı önceki gün Nişantaşı'nda belgelendi. Snobmagazin.com objektiflerine yakalanan aşıklar, bir anda panik yaptı. Görüntülenmekten kurtulamayan Acar ve Topaloğlu, hızlı adımlarla Nişantaşı'ndan ayrıldı.

Aktaş, bir zamanlar sıkı dostu olan Açelya Topaloğlu'na sosyal medyadan tepki göstermişti. Serenay Aktaş ve Kenan Acar'ın dizi setinde başlayan aşkı mazide kaldı.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDEKİ CEYCEY KARAKTERİNİ CANLANDIRAN ANIL ÇELİK KİMDİR?

Ankara'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Anıl Çelik, günümüzde Çilek Kokusu isimli dizide yer almaktadır. 2008'de Kendi Okulumuza Doğruisimli dizide yer aldı.

2009'da Unutulmaz isimli dizide Kerem karakterini canlandırdı. Dizi, aynı adama aşık olan iki kız kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, Serhan Yavaş ve Buğra Gülsoy yer aldı. Daha sonra ise Al Yazmalım isimli dizide Metin karakterini canlandırdı. Dizi, birbirini seven iki kişinin kavuşamamalarını ve sonrasında yaşanan aşkları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Barış Falay, Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir yer aldı.

2014'te Kertenkele isimli dizide Paytak Cemil karakterini canlandırdı. Dizi, polislerden uzun süre kaçtıktan sonra hayatının aşkı il karşılaşan Kertenkele lakaplı bir adamın yaşadıklarnı komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Duygu Yıldız, Şemsi İnkaya ve Eda Özerkan yer aldı. 2015'te Çilek Kokusu isimli dizide Erdem karakterini canlandırdı. Dizi, yolları kesişen üç gencin yaşadıkları macerayı eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Sevilen yaz dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer aldı.