Erkan Petekkaya'nın uçakta zor anları: Yemin ederim ben yapmadım! Erkan Petekkaya kimdir?

Erkan Petekkaya'nın geçtiğimiz akşam Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı iddia edildi. 48 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya, daha önce alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiğini ifade etmişti. Petekkaya iddiaya göre, uçağa alkollü bindiği ve olay çıkarttığı için görevliler tarafından uçaktan indirildi. Bir yolcu ise o anları kameraya aldı. Petekkaya'nın olay sırasında "Yemin ederim ben yapmadım." demesi dikkat çekti. Erkan Petekkaya kimdir?

Giriş Tarihi 29 Mart 2019, 09:34 Güncelleme 29 Mart 2019, 09:49
Erkan Petekkaya’nın uçakta zor anları: Yemin ederim ben yapmadım! Erkan Petekkaya kimdir?

İÇİNDEKİLER

Erkan Petekkaya'nın Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu için görevliler tarafından uçaktan indirildiği iddia edildi. O anlar bir yolcu tarafından kameraya alındı. Petekkaya'nın ise "Ben yapmadım, ben yapmadım..." sözleri dikkat çekti. Erkan Petekkaya kimdir?

"BUNLAR BENİM ÜSTÜME YÜRÜYOR"

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya'nın uçaktan inerken 'Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım.' demesi dikkat çekti.

ALKOL VE SİGARA YASAKLANSIN DEMİŞTİ!

Dizi ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya, geçmiş zamanda verdiği bir röportajda, alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getirmiş ve bu açıklamaları bir anda sosyal medya gündemine oturmuştu.

MUSTAFA USLU'DAN DESTEK GELDİ

Erkan Petekkaya'nın videosunu izleyen yapımcı Mustafa Uslu, Petekkaya'ya destek oldu.

Uslu sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafa şunları yazdı;

"YÜREĞİM ACIDI"

Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara, Adam gibi adam Erkan Petekkaya... Arkadaşım, dostum... Sen, 'ben yapmadım, ben yapmadım' derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgahı kuranlara. Hepsini Allah'a havale ediyorum.

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.

Erkan Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam etti.