Erkan Petekkaya'nın uçakta başına gelenleri anlattı: Bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor...

Erkan Petekkaya'nın, geçtiğimiz akşam Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta kavga çıkarttığı iddia edildi. İddiaya göre Petekkaya, Dalaman uçağına alkollü bindi ve kavga çıkarttı. Bir yolcunun olay anını kameraya almasıyla görüntüler hızla yayıldı. Oyuncu Erkan Petekkaya'ya destek veren yapımcı Mustafa Uslu, Petekkaya'nın uçakta bir kadın tarafından tacize uğradığını açıkladı.

Giriş Tarihi 29 Mart 2019, 14:00 Güncelleme 29 Mart 2019, 14:12
Erkan Petekkaya’nın uçakta başına gelenleri anlattı: Bir kadın Erken Petekkaya’nın kalçasına dokunuyor...

İÇİNDEKİLER

Erkan Petekkaya'nın Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta olay çıkardığı ve alkollü olduğu için görevliler tarafından uçaktan indirildiği iddia edildi. Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya'nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya'nın yaşadığı olaya yapımcı Mustafa Uslu'dan destek geldi. Uslu, bir kanalda yayınlanan magazin programına bağlanarak, Erkan Petekkaya'nın uçakta yaşadıklarını anlattı.

Erkan Petekkaya, Dalaman'a gitmek için bindiği uçakta iddiaya göre olay çıkarttı. Ve yine iddiaya göre uçağa alkollü binen Petekkaya, görevliler tarafından uçaktan indirildi. Bir yolcunun olay anını çekmesiyle ortaya çıkan görüntülerde Petekkaya'nın uçaktan inerken 'Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye...Vallahi ben yapmadım.' demesi dikkat çekti.

MUSTAFA USLU: ERKAN'I TACİZ ETMİŞLER

Bir kanalda yayınlanan magazin programına telefonla bağlanan yapımcı Mustafa Uslu, uçakta neler yaşandığını anlattı. Uslu, Erkan Petekkaya'nın mağdur olduğunu söyledi.

İşte Mustafa Uslu'nun açıklamaları:

"ERKAN'IN KALÇASINA DOKUNUYOR..."

''Bence Erkan'a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba, eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü.

Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da 'sarhoş, bilmem ne' diye ithamlarda bulunulmuş…

'Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?' demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti. Olayın aslı şu kalabalıkta bir kadın Erken Petekkaya'nın kalçasına dokunuyor, ondan sonra olaylar gelişiyor…''

'YAZIKLAR OLSUN SANA BUNU YAŞATANLARA'

Mustafa Uslu, Instagram hesabından da paylaştığı bu fotoğrafa şunları yazdı:

''Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara. Adam gibi adam Erkan Petekkaya... Arkadaşım, dostum... Sen, 'ben yapmadım, ben yapmadım' derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgahı kuranlara. Hepsini Allah'a havale ediyorum.''

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.

Erkan Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam etti.