Demet Şener ile Cenk küpeli aşkına Hatice'den bomba yorum!

Demet Şener'in eski basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşadığını itiraf etmesi üzerine ortaya ilginç bir iddia atıldı. İddiaya göre; Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli, Hatice'nin eski sevgilisiydi. Skandal hareketlerle gündeme gelen Hatice'den iddiaya yanıt geldi. İşte Hatice'nin Demet Şener ile Cenk Küpeli aşkına yaptığı yorum...

Giriş Tarihi 28 Mart 2019, 16:23 Güncelleme 28 Mart 2019, 16:36
Demet Şener ile Cenk küpeli aşkına Hatice’den bomba yorum!

İÇİNDEKİLER

Demet Şener, geçtiğimiz gün eski basketbolcu Cenk Küpeli'ye çok aşık olduğunu itiraf etmişti. Bunun üzerine Demet Şener'in yeni aşkı Cenk Küpeli'nin, Hatice'nin eski sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Hatice'den iddialara yanıt geldi.

"DAHA DAHA YAKIŞTIRAMADIM ŞİMDİ"

Demet Şener ve yeni sevgilisi Cenk Küpeli hakkında Hatice yorum yaptı. "Cenk benim kahve arkadaşım" yanıtını verdi. Demet Şener'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Cenk Küpeli'nin Hatice'nin eski sevgilisi olduğu yönünde iddialar ortaya çıkmıştı. Bir kanalda yayınlanan magazin programına konuşan Hatice "Bir kahve içtik birlikte. Mesajlaşıyorduk. Türkiye'de çok kalan birisi değil. Şu an gerçekten şok oldum. Demet Şener ile Cenk Küpeli. Demet daha... Cenk daha... Daha daha yakıştıramadım şimdi. İkisini aynı karede düşünemedim. Cenk'e yazacağım şimdi. O bana asla yalan söylemez." dedi.