Fatma Girik'in hastalığı ne? Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Doktorundan ilk açıklama geldi

Fatma Girik'in ameliyat olmasının ardından insanlar Fatma Girik'in hastalığı ne sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, usta oyuncu Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Doktorundan Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2019, 02:21 Güncelleme 23 Şubat 2019, 02:21
Fatma Girik’in hastalığı ne? Fatma Girik’in sağlık durumu nasıl? Doktorundan ilk açıklama geldi

İÇİNDEKİLER

Türk sinemasının usta ismi Fatma Girik hidrosefali sebebiyle beyninden ameliyat oldu. Girik'in ameliyat olduğunu duyan insanlar internette usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detayları aramaya başladı. Peki, usta oyuncu Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili doktoru ameliyatın ardından açıklama yaptı.

FATMA GİRİK'İN HASTALIĞI NE?

Türk Sineması'nın usta ismi Fatma Girik shunt ameliyatı oldu. Sık sık düşmesinin sebebini araştırmak için uzun süren tetkiklerden geçen Girik'in, ameliyat olmasına karar verildi.

FATMA GİRİK'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Tıpta, Hidrosefali hastalığı olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen hastalık sebebiyle shunt ameliyatı geçiren Girik'in ameliyatını Profesör Doktor Talat Kırış yaptı. Ameliyatın ardından Kırış, "Fatma Hanım'ın ameliyatı çok başarılı geçti, basit bir ameliyattı. Hidrosefali sebebiyle bir shunt ameliyatı yaptık. Uyandı ve bütün fonksiyonları normal. Her şey yolunda" dedi.

3 HAFTA ÖNCE BANYODA DÜŞMÜŞTÜ

Ameliyat sonrası normal odasına alınan sanatçı kendine geldi ve konuşmaya başladı. 3 hafta önce Bodrum'daki evinde banyoda dengesini kaybederek düşmüş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Tomografi sonucunda bir sonuç çıkmayan sanatçı ertesi gün tekrar doktora gitmiş ve daha detaylı tetkikler için İstanbul'a getirilmişti.