Alişan ile Demet Akalın 6 yıl sonra canlı yayında barıştı! Alişan gözyaşlarına boğuldu!

Alişan ile Demet Akalın'ın 6 yıllık küslüğü sona erdi. Bir kanalda yayınlanan magazin programında ilk kez karşı karşıya gelen Alişan ve Demet Akalın arasındaki buzlar eridi. Demet Akalın'ın Alişan'ın yeni doğan oğlu Burak hakkında söyledikleriyle duygulanan Alişan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2019, 11:12 Güncelleme 22 Şubat 2019, 11:26
Alişan ile Demet Akalın 6 yıl sonra canlı yayında barıştı! Alişan gözyaşlarına boğuldu!

İÇİNDEKİLER

Alişan ile Demet Akalın'ın 6 yıllık küslüğü canlı yayında bitti. Bir kanalda yayınlanan magazin programında ilk kez karşı karşıya gelen ikili arasındaki buzlar eridi. Demet Akalın'ın Burak hakkındaki sözleriyle duygulanan Alişan, gözyaşlarına boğuldu.

"HİRA'NIN DOĞUMUNA GELSEYDİN BU KÜSLÜK 2 YIL SÜRECEKTİ"

Demet Akalın "Hira'nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti... Ben doğuma girerken kayınpederime 'Alişan gelirse ne olur içeri al' dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki, Onun gözündeki yaşa kurban olurum" dedi.

"DEMET İLE 1 SAAT BAŞ BAŞA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM"

Alişan ise "Hira'nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şuan böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum" dedi.