Erdoğan Sıcak hastaneye kaldırıldı! Erdoğan Sıcak kimdir?

Erdoğan Sıcak'ın uzun yıllardır KOAH hastası olduğu ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Pazartesi gününden bu yana yoğun bakımda tedavi altında bulunan Erdoğan Sıcak, ilk olarak 1975'te 'Kaynanalar' dizisinde rol aldı.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2019, 13:21 Güncelleme 08 Şubat 2019, 13:30
Erdoğan Sıcak hastaneye kaldırıldı! Erdoğan Sıcak kimdir?

İÇİNDEKİLER

79 yaşındaki Sıcak'ın uzun yıllardır KOAH hastası olduğu ve bu nedenle pazartesi gecesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda tedavi altında bulunan Erdoğan Sıcak, ilk olarak 1975'te 'Kaynanalar' dizisinde rol aldı. Sıcak, 1987'de Türk sinemasının kült yapımlarından bir tanesi sayılan 'Muhsin Bey'de oynadı. Türk tiyatrosunun tanınmış simalarından olan Sıcak, son olarak ise 'İstanbullu Gelin' ve 'Şahsiyet' dizilerinde de rol aldı.

ERDOĞAN SICAK KİMDİR?

Erdoğan Sıcak 18 Ağustos 1940 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Erdoğan Sıcak'ın rol aldığı yapımlar şu şekilde; Ekmek Teknesi, Tatlı Hayat, Ayrılsak da Beraberiz, Yabancı Damat, Arka Sokaklar, Genco, Kurtlar Vadisi Pusu, Adanalı, Karadağlar, Pis Yedili, İşler Güçler, Medcezir, Şevkat Yerimdar, Kırgın Çiçekler, İstanbullu Gelin, Şahsiyet.