Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş Derdim Olsun klibinde Muhsin Yazıcıoğlu'na selam durdu! Reynmen kimdir?

Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ın Derdim olsun şarkısının klibi 7 günde 53 milyon kez izlendi. Tüm Türkiye'nin konuştuğu klipte, BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehit olduğu helikopter kazasına gönderme yapan, Youtube'da Reynmen adıyla meşhur olan Yusuf Aktaş kimdir?

Giriş Tarihi 03 Şubat 2019, 12:25 Güncelleme 03 Şubat 2019, 12:36
Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş Derdim Olsun klibinde Muhsin Yazıcıoğlu’na selam durdu! Reynmen kimdir?

İÇİNDEKİLER

Reynmen olarak tanınan Yusuf Aktaş, Muhsin Yazıoğlu gibi Sivaslı. Tüm haber merkezlerinin peşinde koşuyor ancak kimseye röportaj vermeyen ve asla konuşmuyor. Peki, Derdim olsun klibinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na selam duran fenomen Reynmen kimdir?

REYNMEN KLİBİNDE MUHSİN YAZICIOĞLU DETAYLARI

Reynmen'de Muhsin Yazıcıoğlu gibi Sivaslı. Derdim Olsun şarkısının klibinde karlı havada düşen malum helikopterin benzerine yer veriliyor. Klibin sonunda Reynmen mezara girdikten sonra topraktan elini çıkarıyor ve 'Şehitler ölmez' mesajı veriyor. 'Beni arıyorlar, görenler var mı?' sözüyle, Yazıcıoğlu'nun dağda iki gün aranmasına atıfta bulunuyor. Yazıcıoğlu'nun suikaste kurban gittiği iddiası, klibin sonunda Reynmen'in öldürülmesiyle aktarılıyor.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NA SELAM DURUYOR!

Reynmen klipte, ülkücülüğün sembolü olan bir kurta yer verilerek, ülkücü Muhsin Yazıcıoğlu'na selam gönderiyor.

REYNMEN KİMDİR?

Gerçek adı Yusuf Aktaş olan Reynmen'in hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Milliyetçi olarak bilinen Reynmen'in tankların üzerinde verdiği pozları var. El Bab'da Türk askerini ziyaret ediyor ve kazancının bir bölümünü Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyor.

'Derdim Olsun' şarkısını seslendiren YouTuber Reynmen gerçek adıyla Yusuf Aktaş 06 Aralık 1996 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş İstanbul'da büyümüş Bağcılar ilçesinde yaşamıştır. İlkokul eğitimin Ahmet Kabaklı Okulunda ve Fatih Sultan Mehmet okullarında lise eğitimini ise Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine başlamış ardıan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış fakat burada bitiremeyince Açıköğretim'den Lise eğitimi bitirmiştir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir.

Son dönemde YouTube attığı videolarla gündeme gelen Yusuf Aktaş "Suriye El-Bab'ta Bir Gün Geçirmek!" adlı videosu ile büyük beğeni toplamıştır. Üniversite eğitimini Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam ettiren Reynmen'in bir erkek kardeşi ve bir ablası bulunmaktadır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe'dir.

YouTube üzerinden paylaştığı çeşitli videolarla takipçisini günden güne arttıran Yusuf Aktaş 25 Ocak 2019 tarihinde paylaştığı Reynmen - Derdim Olsun şarkısıyla ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin ilk 24 saatte kırdığı 6.3 milyon izlenmeyi geride bırakarak Türkiye izlenme rekorunu kırmayı başarmıştır.