İzmitli Ömer Faruk Okkalı'nın 'ABD’li ünlü oyuncu Dan Bilzerian' yalanı ortaya çıktı

ABD’li ünlü oyuncu ve Instagram fenomeni Dan Bilzerian’ın, İzmitli Ömer Faruk Okkalı’yı kendi evinde misafir edeceği haberlere konu olmuştu. Olayın kandırmacadan ibaret olduğu ortaya çıktı. Ocak ayı sonunda Dan Bilzerian’ın misafiri olarak ABD’ye gitmesi beklenen Ömer Okkalı’nın herkesi kandırdığı ortaya çıktı. Bilzerian’a pişmaniye ve Kocaelispor atkısı götüreceğini ifade eden Okkalı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2019, 19:02 Güncelleme 28 Ocak 2019, 19:02
İzmitli Ömer Faruk Okkalı’nın ’ABD’li ünlü oyuncu Dan Bilzerian’ yalanı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı lüks hayatla milyonlarca hayranını peşinden sürükleyen Dan Bilzerian'ın ilk defa bir Türk'ü misafir edeceği geçen ay haberlere konu olmuştu. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan ve aile şirketinde çalışan 21 yaşındaki Ömer Faruk Okkalı, ABD'li Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın misafiri olacağını iddia etmişti.

"5 BİN DOLAR GÖNDERDİ" İDDİASI
Okkalı, büyük bir hayranı olduğu Dan Bilzerian'la ilgili Instagram'dan bir hikaye paylaştığını ve ardından Dan Bilzerian'ın kendisini ABD'ye davet ettiğini söylemişti. Ayrıca Dan Bilzerian'ın kendisine vize ve yol masrafları için 5 bin dolar gönderdiğini de iddia etmişti.

HEPSİ KURGU ÇIKTI
Ocak ayı sonunda Dan Bilzerian'ın misafiri olarak ABD'ye gitmesi beklenen Ömer Okkalı'nın herkesi kandırdığı ortaya çıktı. Bilzerian'a pişmaniye ve Kocaelispor atkısı götüreceğini ifade eden Okkalı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"AMACIMIZ...."
Okkalı, "Basın ve sosyal medya üzerinden sizin de takip etmekte olduğunuz Dan Bilzerian ile ilgili konu kesinlikle aslı doğrulanmamış bir haberdir" dedi.

"Amacımız sosyal farkındalık girişiminden ibarettir" diyen Ömer Okkalı şöyle devam etti:

"Zerre haber niteliği taşımayan bu olay ile ilgili karşınıza geldik. Bu farkındalığı başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olup, bu ilüzyona dikkat çekmiş olduk. Bu sayede asıl amacımızı gerçekleştirmiş olduk."