Yaşar Alptekin 22 yıl sonra Nilgün Altınyay ile yeniden evlendi! Nilgün Altınyay kimdir?

Yaşar Alptekin, 22 yıl sonra eski eşi Nilgün Altınyay ile yeniden evlendi. Ayris Alptekin adında bir kız çocukları olan çift, bugün bir kanalda yayınlanan magazin programında bir araya geldi. Ünlü çift 1991'de evlenip 1995'te ayrılmıştı. Yaşar Alptekin ve Nilgün Altınyay,o dönem aralarındaki 8 yaş farkını eleştirenler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaşar Alptekin'in ikinci kez evlendiği eşi Nilgün Altınyay kimdir?

Giriş Tarihi 24 Ocak 2019, 12:52 Güncelleme 24 Ocak 2019, 13:04
Yaşar Alptekin 22 yıl sonra Nilgün Altınyay ile yeniden evlendi! Nilgün Altınyay kimdir?

İÇİNDEKİLER

Yaşar Alptekin ve eski eşi Nilgün Altınay bugün bir kanalda yayınlanan magazin programına konuk oldular. Yaşar Alptekin, canlı yayında eski eşine evlenme teklifi etti. Magazin dünyası bu gelişmeyi konuşurken, Yaşar Alptekin'in eşi Nilgün Altınay ve kızı Ayris Alptekin hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.İşte 22 yıl sonra bir araya gelen Yaşar Alptekin ve Nilgün Altınyay'ın yeniden evlenmeleriyle ilgili sözleri...

Modacı Nilgün Altınyay, 1956 tarihinde dünyaya geldi. O dönem aralarındaki 8 yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay, verdiği bir röportajda "Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır" açıklamasında bulunmuştu. Yaşar Alptekin'den önce 1973 yılında müteahhit Yavuz Altınyay'la ile evlenen Nilgün Altınyay, 16 yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. 1991 yılında Yaşar Alptekin ile nikah masasına oturan Nilgün Altınyay'ın ikinci evliliği ise 1995 yılında sona erdi. 4 yıl evli kalan ikilinin Ayris Alptekin isminde bir kızı var. İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyay, boşanma nedenini "Eşim çalışmama karşıydı ama ben kararlıydım. Boşandık." Sözleriyle dile getirmişti. Nilgün Altınyay, 22 yıl sonra Yaşar Alptekin ile yeniden evlendi.

NİLGÜN ALTINAY KİMDİR?

Modacı Nilgün Altınyay, 1956 tarihinde dünyaya geldi. O dönem aralarındaki 8 yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay verdiği bir röportajda "Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır" açıklamasında bulunmuştu. Yaşar Alptekin'den önce 1973 yılında müteahhit Yavuz Altınyay'la ile evlenen Nilgün Altınyay, 16 yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. 1991 yılında Yaşar Alptekin ile nikah masasına oturan Nilgün Altınyay'ın ikinci evliliği ise 1995 yılında sona erdi. 4 yıl evli kalan ikilinin Ayris Alptekin isminde bir kızı var. İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyay, boşanma nedenini "Eşim çalışmama karşıydı ama ben kararlıydım. Boşandık" sözleriyle dile getirmişti. Nilgün Altınyay, 22 yıl sonra Yaşar Alptekin ile yeniden evlendi.

AYRİS ALPTEKİN KİMDİR?

Ayris Alptekin, 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası manken ve eski oyuncu Yaşar Alptekin'dir. Annesinin adı Nilgün Altınyayla'dır. Anne ve babası 1995 yılında boşandıktan sonra babası ve babaannesi yanında büyümüştür. Güzel sanatlar lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Yazarlığı Bölümü'nde okumaya devam etmektedir.

2003 yılından beri Galata Kuledibi'ndeki Büyük Hendek Caddesi'nde faaliyet göstern "Galataperform"da kolektif metinler yazıp sergilemektedir.

Ayris Alptekin, 2013 yılında yönetmenliğini Zeynep Dadak ve Merve Kayan'ın yaptığı "Mavi Dalga" adlı sinema filminde Onur Saylak, Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynadı. Bu film 50. Antalya Film Şenliği'nde En İyi Senaryo ve En İyi Kurgu ödülünü aldı. Ayris Alptekin de 25. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.