Şeyma Subaşı'nın görüştüğü iddia edilen Dubaili Türk iş adamı Çağatay aslında Fransız DJ Guido Senia mı?

Şeyma Subaşı Kasım ayında Acun Ilıcalı ile 1 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Biten evliliğin ardından birden fazla iddia ortaya atıldı. Dubaili Türk iş adamıyla görüştüğü iddia edilen Şeyma Subaşı'nın bir mekanda eğlenirken görüntüleri ortaya çıkmıştı ancak Dubaili iş adamı Çağatay'ın kim olduğu hakkında net bir bilgi elde edilememişti. Geçtiğimiz günlerde Tulum sahilinde samimi bir şekilde görüntülendiği Fransız DJ Guido Senia ile Dubaili Türk iş adamı olduğu iddia edilen Çağatay'ın benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Üstelik dikkatlerden kaçmayan tek detay bu değil. İşte Şeyma Subaşı ile Fransız DJ Guido Senia yakınlığının detayları...

Giriş Tarihi 01 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 01 Ocak 2019, 21:04
Şeyma Subaşı’nın görüştüğü iddia edilen Dubaili Türk iş adamı Çağatay aslında Fransız DJ Guido Senia mı?

İÇİNDEKİLER

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'ın boşanması hakkında bir sürü iddialar ortaya atılmıştı. 8 yıllık birliktelikleri olan ve 1 yıl evli kalan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı çiftinin 5 yaşında Melisa adında bir kızları var.




Geçtiğimiz Kasım ayının son günlerinde ünlü çiftin bir anda boşanma kararı alması kafaları karıştırmıştı. Bir süre sonra Şeyma Subaşı'nın Dubaili Türk iş adamıyla bir mekanda eğlenirkenki görüntüleri ortaya çıkmıştı. İddiaya göre, Dubaili iş adamının adı Çağatay'dı. Ancak Çağatay Bey hakkında başka bir bilgi basına sızmamıştı.

Dubaili Çağatay Bey ile Fransız DJ Guido Senia arasındaki benzerlik yadsınamayacak kadar fazla... Üstelik videoda eğlendikleri şarkı ve mekanın ışıklandırması, Fransız DJ'in ve Şeyma Subaşı'nın katıldığı Circoloco etkinliğinin birebir aynısı...

Boşanmanın ardından kızı Melisa'yı da alıp önce Miami'ye ardından da Meksika'nın Tulum şehrine giden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Tulum sahilinde Fransız DJ Guido Senia ile samimi bir şekilde görüntülenmişti. Normalde hakkında ortaya atılan bu iddialara cevap veren Şeyma Subaşı, bu kez tam tersi bir hamle yaptı. Subaşı, önce Instagram hesabında yorumları kapattı, ardından da Guido Senia ile eş zamanda aynı yerde olduklarını gösteren bir hikaye paylaştı. Tüm bunların üzerinde Guido Senia'nın ikiz kardeşi olduğu iddia edilen kişiyle de görüntüleri ortaya çıktı.

Eğlenceyi seven Şeyma Subaşı'nın festivalleri kaçırmadığını artık herkes biliyor. Bu festivallerden birisi de, ABD'nin Nevada eyaletinde yer alan Black Rock Çölü'nde her yıl Ağustos ve Eylül döneminde düzenlenen ve 9 gün süren Burning Man... Şeyma Subaşı'nın Tulum'da birlikte fotoğraf çektirdiği ve sosyal medyadan takip ettiği arkadaşlarının da Burning Man'de olduğu ortaya çıktı. Üstelik birlikte fotoğrafları da var. Ancak fotoğraflarda bir detay gözlerden kaçmadı; Şeyma Subaşı'nı fotoğrafa etiketlemiyorlar, yorum kısmına etiketliyorlar. Böylece Subaşı'nın profilinde bu fotoğraflar gözükmüyor.

Bir diğer detayda Fransız DJ Guido Senia'nın ikiz kardeşi olduğu iddia edilen kişinin kocası ile olan videosu... Tulum sahilinde çekilen bu videoda Guido Senia, Guido'nun kardeşinin eşi, Şeyma Subaşı ve bir kişi daha var... Muhtemelen magazin basınına sızan o fotoğraf bu videonun çekildiği sıralarda görüntülenmiş. İlk başlarda fotoğraftaki kişinin Şeyma Subaşı olmadığını düşünenler olsa da, bu video her şeyi netleştiriyor.

'Şeyma Subaşı bu kez rotayı Meksika'ya çevirdi' diye başlıklar atıldı. Burning Man'de tanıştığı arkadaşlarının her fırsat bulduklarında Tulum'a gittiği ortaya çıktı.

takvim.com.tr