Canan Karatay yeni yıla girerken sahneye çıkıp şarkı söyledi! Canan Karatay kimdir?

Canan Karatay yeni yıl partisinde gönlünce eğlendi. Katıldığı programlarda yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yeni yılı kutlamak için gittiği bir mekanda sahneye çıkıp şarkı söyledi. Eline mikrofonu alarak şarkı söyleyen Karatay'ın sahne performansına herkes hayran kaldı. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 01 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 01 Ocak 2019, 16:58
Canan Karatay yeni yıla girerken sahneye çıkıp şarkı söyledi! Canan Karatay kimdir?

İÇİNDEKİLER

Yaptığı çıkışlarla gündemden düşmeyen ünlü profesör Canan Karatay, yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi. Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir mekanda yeni yıl eğlencesine katılan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sahneye çıkıp şarkı söyledi. Eline mikrofonu alarak şarkı söyleyen Karatay'ın sahne performansı, büyük beğeni topladı.

CANAN KARATAY'DAN SAHNE PERFORMANSI!

Prof. Dr. Canan Karatay, Bodrum'da bulunan bir mekanda sahneye çıkıp şarkı söyledi. "Nasıl geçti habersiz" isimli şarkıyı seslendiren Karatay, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

CANAN KARATAY'IN KEYFİ PEK YERİNDE

Dinleyicilerden büyük alkış alan Karatay'ın neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

CANAN KARATAY KİMDİR?

2 Mart 1943 yılında dünyaya gelen Canan Karatay aslen Elazığlıdır. Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü olan Karatay İstanbul Bilim Üniversitesi eski rektörüdür. 1961 yılında lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamlayan Karatay, 1967 yılında ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.

1972 senesinde İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği'nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamlamış ve kazandığı burs ile Liverpool Regional Cardiac Center'da kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimi almıştır. Birçok hastane ve kuruluşta hekimlik yapan Karatay Türkiye'de ilk kez uyluk atar damarı yoluyla koroner anjiografi yapan doktordur. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü kurucularından olan ve halen Onursal Öğretim Üyesi sıfatıyla ders veren Ali Karatay'la evlidir.