Sıla hakkında şok iddia! Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdı!

Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet görmesine sebep olan isim olarak gösterilen Ziynet Sali gösterilmişti. Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla Gençoğlu'nun, şarkıcı Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı iddia edildi. İddiaya göre Sıla Gençoğlu, Nişantaşı'nda bir otelde şarkıcı Ziynet Sali'nin kolunu kırdı.

Giriş Tarihi 09 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 09 Kasım 2018, 15:12
Sıla hakkında şok iddia! Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Ziynet Sali’nin kolunu kırdı!

İÇİNDEKİLER

Sıla geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Magazin gündemine düşen bu skandal olaydan sonra bir skandal da şiddetin neden ortaya çıktığı ile ilgiliydi. Ahmet Kural, konuşmalarında bir takım mesaj veren cümleler kullandı. Ahmet Kural'ın açıklamasından sonra şiddet olayının Ziynet Sali'den kaynaklandığı iddia edildi. İddiaya göre o gece Sıla'ya Ziynet Sali'den samimi mesaj geldi. Mesaj üzerine Ahmet Kural, Sıla'ya Ziynet Sali ile görüşmesini istemediğini belirtti. Ancak Sıla, Kural'ın bu isteğini kabul etmeyince konuşma şiddete dönüştü. Sevgilisi tarafından darp edilen Sıla Gençoğlu'nun, Ahmet Kural ile ayrı oldukları dönemde şarkıcı Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı iddia edildi.

SILA ZİYNET SALİ'Yİ DARP ETTİ

Bir kanalda yayınlanan magazin programında Sıla Gençoğlu'nun, şarkıcı Ziynet Sali'yi darp ettiği iddia edildi. Programın Whatsapp ihbar hattına gelen iddiaya göre Gençoğlu, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdı. Sali'nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı destekledi.

SILA - AHMET KURAL OLAYININ SEBEBİ ZİYNET SALİ Mİ?

Ziynet Sali, Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla'ya şiddet uygulamasına sebep olarak gösterilmişti. Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, Muhabirlerin "Sıla Hanım'a mesaj attınız mı?" sorusuna "Saçmalayın" diyerek sert bir dille cevap vermişti.