Murat Başoğlu Amerika'ya kaçmak istiyor!

Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek’e saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınmış ve daha sonra yaşananlardan pişman olduğunu dile getirerek eşinden bir şans daha istemişti. Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Murat Başoğlu'na, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurt dışına çıkma yasağı konuldu ancak Başoğlu, yasağın kaldırılması için mahkemeye talepte bulundu.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 04 Kasım 2018, 18:05
Murat Başoğlu Amerika’ya kaçmak istiyor!

İÇİNDEKİLER

Murat Başoğlu yaklaşık bir yıl önce yeğeni Burcu Başoğlu ile yasak ilişki yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. O günden sonra eşi Hande Bermek ile samimi pozlar veren sunucu, geçen ay boşandı. Geçtiğimiz günlerde ise Bodrum'da eski eşi Hande Bermek'in evine girerek burada tartışma çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alınan Başoğlu, dün kamera karşısına geçip şu açıklamalarda bulundu, "Eve evrak almak için gittim. Ama eşim, eski bir polisi kendine koruma tutmuş. Kapının üzerinde anahtar vardı, içeriye girdim. Adamın biri üzerime atladı, beni darp etti. Çok zor günler geçiriyorum ama dimdik ayaktayım. Ben namuslu bir adamım, namussuz bir adam değilim. Şöhreti, her şeyi bıraktım. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm ve pişmanım. Eşimden bir şans daha istiyorum."

'TÜRKİYE'DE YAŞAMAK İSTEMİYORUM'

Artık Türkiye'de yaşamak istemediğini belirten sunucunun bu yasağı kaldırmak için harekete geçtiği öğrenildi. Yasağın kaldırılması için mahkemeye talepte bulunan Murat Başoğlu, Amerika'da yeni bir hayat kurmak istiyor.

NELER YAŞANDI?

Murat Başoğlu 1.5 yıl önce Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz ilişki yaşarken görüntülenmişti. Hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla dava açılmıştı. Geçen martta beraat kararı çıktı.

Hande Bermek her şeye rağmen Murat Başoğlu'nu affetti.

Skandaldan sonra Hande Bermek verdiği bir röportajda şunları söylemişti, ''Olayı ilk öğrendiğimde 'sevgiyle kucaklıyorum' dedim. Herkes neden buna takıldı? Hayatta her şey bir deneyim. Herkes hata yapabilir. Murat'ı karakter, erkek, insan olarak seviyor, saygı duyuyorum. O beni değil, kendini aldattı. Yuvası yıkıldı işte.''

Murat Başoğlu 14 yıllık evliliğin ardından Eylül 2017'de boşandığı Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, o sırada yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez'i darp ettiği iddiasıyla 3 gün önce sabah Bodrum-Gündoğan'da gözaltına alındı.Savcıya ifade verdikten sonra da 3 ay önleyici tedbir kararıyla serbest bırakıldı.

MURAT BAŞOĞLU İLE HANDE BERMEK NEDEN KAVGA ETTİ?

30 Ekim Salı gece yarısı meydana gelen olay şöyle gelişti:

Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'da birlikte oturdukları evlerinde ailevi bir mesele yüzünden tartışmaya başladı. Kavga bir anda büyüdü. Hande Bermek'in arkadaşı Emre Sönmez araya girdi. Yumruklar havada uçuştu. Çıkan kavgada Murat Başoğlu ile Emre Sönmez yaralandı. Hande Bermek hemen jandarmayı aradı.