Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 8. son bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova’nın 8. bölümü yayınlandı. Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 8. yeni bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 8. bölümünü takvim.com.tr’den izleyebilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 01 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2018, 01:31
Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 8. son bölüm full izle!

İÇİNDEKİLER



Züleyha altın kafeste!

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor.



Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak!



''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak! ''Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe Atv'de!



Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor.



İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?




Bir Zamanlar Çukurova'nın 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizisinin 9. bölüm fragmanını yayınladığı zaman takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.