Sen Anlat Karadeniz 28. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz izle

Sen Anlat Karadeniz’in 28. son bölümü yayınlandı. Seyircisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü haberimizde…

Giriş Tarihi 31 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2018, 00:41
Sen Anlat Karadeniz 28. son bölüm tamamı tek parça yayınlandı | Sen Anlat Karadeniz izle

İÇİNDEKİLER

Atv'nin Çarşamba akşamlarının reyting birincisi dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' 28. Bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'in 28. Bölümünü izlemek için tıklayın.

SEN ANLAT KARADENİZ 28. BÖLÜM TAMAMI TEK PARÇA İZLE


Arada kalan aşk!


Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi?


Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir.


Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeyi başarabilecek mi?


SEN ANLAT KARADENİZ 27. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 27. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE


Tahir, Yiğit'i arıyor!

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.


Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi?


Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?