Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı: Tahir'i mi seçeceksin, evladını mı? Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm yeni fragman yayınlandı. Atv'nin reyting birincisi dizisi Sen Anlat Karadeniz bu Çarşamba akşamı yine izleyiciye soluksuz anlat yaşatmaya hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı izleyiciye kötü haberlerle geldi. Vedat yine Nefes'i yanına çekebilmek için hain planlar peşinde. Vedat Nefes'ten bir seçim yapmasını istiyor ancak bu seçim Nefes için pek kolay olabilecek bir seçim değil. Tahir'i mi seçeceksin, evladını mı? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes hayatının en zor kararını verecek. Peki, Nefes Tahir'i mi seçecek yoksa evladı Yiğit'i mi? İşte, Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanından ipuçları... Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle...

Giriş Tarihi 30 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2018, 13:24
Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı: Tahir’i mi seçeceksin, evladını mı? Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm Çarşamba akşamı Atv ekranlarında sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm yeni fragmanda nefesler tutuldu. Vedat Nefes'i Tahir'den ayırmak için yeni kozunu kullanıyor. Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölümde Nefes oğlu Yiğit'i kurtarmak için Tahir'i terk mi edecek? İşte Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm yeni fragmandan ipuçları... Sen Anlat Karadeniz 28. yen bölüm yeni fragman izle...

SEN ANLAT KARADENİZ 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN İPUÇLARI

Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi?

Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir.

Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeyi başarabilecek mi?

SEN ANLAT KARADENİZ 27. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? SON BÖLÜM FULL İZLE

Yiğit Tahir'i babası olarak görüyor!

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?

Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi?

Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?