Alicia Keys Kubat'ın 'halkalı şeker' türküsüyle yüzdü! Sosyal medya o videoyla çalkalandı

Alicia Keys'in halklalı şeker türküsü ile çektiği video, izlenme ve paylaşma rekoru kırıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı, söz yazarı, besteci, müzisyen, yapımcı ve oyuncu olan en çok da güçlü sesiyle tanınan Alicia Keys, Kubat'ın halklı şeker türküsüyle tatil yapıyor. Ünlü şarkıcı Alicia Keys, halkalı şeker türküsüyle denizdeki keyfini sosyal medya hesabından paylaştı. Sonuç; sosyal medya bu videoyla sallandı. İşte Alicia Keys'in halkalı şeker türküsüyle keyif yaptığı o anlar...

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2018, 17:10
Alicia Keys Kubat’ın ’halkalı şeker’ türküsüyle yüzdü! Sosyal medya o videoyla çalkalandı

İÇİNDEKİLER

25 Ocak 1981 tarihinde New York'ta dünyaya gelen Alicia Keys, güçlü sesiyle dünyayı büyülüyor. Ünlü şarkıcının kişisel Instagram hesabından paylaştığı video ise olay yarattı. Alicia Keys'in Halkalı Şeker şarkısı eşliğinde yüzdüğü ve paylaştığı Instagram videosu, Twitter'da TT oldu.

İtalyan-İrlandalı bir anneden ve Jamaikalı bir babadan dünyaya gelen Keys, çiftin tek çocuğudur. Anne ve babasının küçük yaştayken ayrılmasıyla Keys, çocukluğunu annesiyle geçirdi. Annesinin teşvikiyle müzik hayatına atıldı ve The Cosby Show adlı televizyon programına çıktı. 11 yaşından itibaren piyano çalmaya başladı ve Mozart, Beethoven ve Chopin gibi klasik müzik sanatçılarının parçalarını seslendirdi.

Ünlü yıldız Alicia Keys'in "Halkalı Şeker" türküsü eşliğinde yüzmesi sosyal medyada olay oldu. Alicia Keys o anları Instagram hikayesinden paylaştı.

İşte Alicia Keys'in halkalı şeker türküsünün videosu