Özcan ile Fahriye ayrıldı mı?

Usta şarkıcı Nil Burak'la birlikte Günay Restaurant'ta program yapan Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'le ilgili tek bir laf etmedi. Ayrılık iddiası hakkında şarkıcının ağzını bıçak açmadı.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2009, 10:24

İÇİNDEKİLER

Önceki gece Günay Restaurant'ta sahneye çıkan Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'den ayrıldığına dair iddialara yanıt vermemek için basınla görüşmedi. Nil Burak'la birlikte program yapan Deniz, sahneye çıkmadan önce sadece "Heyecandan bacaklarım titriyor, gazino sahnesinde olmak çok başka" dedi. Nil Burak'a olan hayranlığını da dile getiren Özcan Deniz, şunları söyledi:

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Bacaklarım titriyor
"Uzun süredir bu geceye hazırlanıyorum. Repertuvar hazırlamak için Nil Burak bana yardım etti. Eğer o destek vermeseydi, halk konserine çıkar gibi sahneye çıkıp, şarkı söyleyecektim. Huzurunuzda Nil Hanım'a teşekkür ediyorum. Benim için bugün yeni bir başlangıç oldu." Seyyal Taner ve Halil Ergün gibi ünlü isimlerin de katıldığı gecede, istek üzerine programı uzatan Özcan Deniz, "Bu gece hayatımın en mutlu günlerinden biri oldu. Çok rahat uyuyacağım" diye sahneden indi.

ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Aralarını mesaj bozdu
Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Özcan Deniz ve Fahriye Evcen'in ayrıldığına dair dedikodular geçtiğimiz hafta ortaya çıktı. İddiaya göre olaylar şöyle gelişti: 'Yaprak Dökümü' dizisinin setinden Maslak'taki evlerine dönen Fahriye Evcen, Deniz'i mesaj çekerken gördü. Deniz'in mesajının aşk içerikli olduğunu gören Evcen, çılgına döndü. Fahriye Evcen, tüm eşyalarını toplayıp evden ayrıldı.