Ciğerli oyuncu her şeyi bilir!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2009 Güncelleme 25 Ekim 2009, 00:05

İÇİNDEKİLER

* Kurtlar Vadisi döneminde mafya ile ilişkin olduğun söylentileri çıkmıştı. Bu kadar zaman geçti ama yine de merak ediyorum. Ne kadarı gerçekti?
Ben kolejlerde, dadılarla büyümüş bir adam değilim. Sokakta büyüdüm. Amcamın bir kumarhanesi vardı. O alemin her şeyini bilirim. Şu anda o alemde ismi cismi olan bir sürü insan benim çocukluğumdan tanıdığım isimler. Ama öyle bir an geldi ki başka bir hayatım olmasına karar verdim. Liseyi bitirip konservatuara girdim.

* Bir yanda acımasız bir dünya, diğer yanda sanat. Geçiş güç olmadı mı?
Hayır. Ciğerli oyuncular, sokakta dayak yemiştir, dayak atmıştır, aşık olmuştur, aldatılmış, terk edilmiştir. Bunların hepsini yaşamıştır.

* Yani hanım evladından oyuncu olmaz diyorsun.
Kesin olmaz. O zaman önüne gelen metni sindiremezsin. Ama bu da 'Katil oynayacaksan katil olacaksın' anlamına gelmiyor tabii..

* 'Ağır abilerlere' ilişkilerini rol dışında da sürdürdüğün oldu mu?
Ben hiç inkar etmedim. Arkadaşlarım olduğunu söyledim. Bu çok normal bir şey. Bir söyleşimde Sedat Peker ile arkadaşlığımı anlatmıştım, içinden şu cümleyi çekip başlığa almışlar: "Sedat Peker'le arkadaş olmaktan gurur duyarım."

* Bu başlığa neden kızıyorsun ki. Sen söylemişsin.

Evet..

* Üstelik 'Kurtlar Vadisi' gibi bir dizide oynuyorsun. Bunun başlığa çıkmasından doğal ne olabilir ki?
Kaçırmazlar yani diyorsun?

* Neden kaçırsınlar. Söylemişsin, yalan da değil
.
Sen de haklısın… O alemden çok arkadaşım var ama herkes kendi yolunda gider. Benim milletvekili arkadaşım da var, yazar arkadaşım da.