Alişan gelecek yaz çıplak poz verecek!

Giriş Tarihi 20 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2009, 09:26

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün bir züccaciye fuarına katılan şarkıcı Alişan, spor yapmaya başladığını söyledi ve müjde verdi: "Yaz başına kadar üçgen bir vücudum olacak. Bu yaz beni sahillerde çıplak görebilirsiniz!" Mega Magazin programının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, son günlerde popçular arasındaki rekabetle ilgili şöyle konuştu: "Benim 1 numaram Demet Akalın. Son beş senedir tırnaklarıyla kazıya kazıya zirveye çıktı. Her albümünde dört-beş tane hit çıkardı ve çok başarılı oldu. Hakkını yememek lazım, çok çalışıyor. Kendini de, sesini de çok geliştirdi."

Dost edinmek zor

Sanat dünyasında dostluk kavramının olmadığını söyleyen Alişan, buna rağmen kendisinin, hangi durumda olursa olsun, sonuna kadar yanında olacak dostları olduğunu anlattı: "Sanat dünyasında dost edinmek çok zor. Ben de Çağla Şıkel, Melek Baykal ve Demet Akalın dışında her zaman yanımda olacak bir isim sayamam size..."

Cimri değil tutumluyum

Ece Erken'in cimrilikle suçladığı Alişan, cimri değil, tutumlu olduğunu belirtti: "Herkes parasını nasıl istiyorsa öyle harcar. Tutumlu olmazsan, yatırım yapmazsan, 10 sene sonra bir bakarsın, elinde hiçbir şey kalmamış. Bunun adı cimrilik değil 'tasarruf'tur. Ne zaman ne olacağın belli olmuyor. Yani kazandığını değerlendirmek lazım bu devirde."