Nehir Erdoğan'dan itiraf!

Nehir Erdoğan Amerika'daki sinemacıların daha rahat çalışma şartları olduğunu söyledi ve ekledi: "Ama biz oyunculuk konusunda onlarla yarışabiliriz"

Giriş Tarihi 19 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2009, 09:37

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl Amerika'da çekilen 'Meleğin Sırları' (Broken Angel) adlı sinema filminde başrol oynayan Nehir Erdoğan, "Oradaki çalışma şartları ve insani koşullar çok önde" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


YETENEKTE İYİYİZ
Kenan Işık'ın atv'de sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' programına konuk olan Erdoğan, ABD'deki film sektörünün çalışma düzeni açısından Türkiye'den çok önde gittiğini söyledi. Oyunculuk anlamında ise Türkiye'nin Amerika'dan geri kalan bir yanının olmadığına vurgu yapan Erdoğan, şöyle konuştu: "Oyunculukla, yetenekle ve drama ile ilgili biz de çok şahane şeyler yapıyoruz. Belki onlardan daha iyi oyuncularımız, onlardan daha iyi yönetmenlerimiz var ama tabii onlar bu işi tamamen endüstri haline getirmişler... Çalışma düzeni konusunda da sektör olmuşlar." (Televizyon Gazetesi)

BENİM İÇİN GÜZEL BİR DENEYİMDİ
Amerika'da çekilen 'Meleğin Sırları' isimli filmde oynayan Nehir Erdoğan, "Kendi ülkemin dışındaki şartları öğrenmek benim için güzel bir deneyimdi."